PS3 mü XBOX 360 mı ?

PS3 MÜ XBOX 360 MI ?

• Oy verenlerin toplamı
    47

atakan07

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bildiğiniz üzere yaza az bir zaman kaldı. Bende yaz için bir oyun konsolu almayı düşünüyorum. Aslında PC alıcaktım ama vazgeçtim. Size göre GTA 5 Far Cry 4 BF4 gibi oyunları hangi konsolda daha iyi ve kasmadan oynarım. Yaza 1000 TL'lik bütçe çıkarmayı düşünüyorum. Bazı konulara baktım ama karar veremedim. Sizce hangisini almalıyım. Yardım ederseniz çok iyi olur.

Öncelikle 1000 Tl bütçe düşünüyorsanız en az, kesinlikle Ps4 düşünmelisiniz. 1200 Tl'ye bulunabiliyor şu anda 0'ı.
Xbox 360 ve Ps3'te bu bahsettiğiniz oyunları çok da güzel oynamak pek mümkün değil. En azından Bf3 resmen berbat Ps3'te, Bf4'ü düşünemiyorum..

Fakat derseniz ki yine de Ps4 almayacağım, şöyle özetleyelim:

Xbox 360 daha performanslı bir cihaz. Bir kaç FPS daha çok verebiliyor Ps3'e göre. Fakat işin Multiplayer kısmında ek ücreti var. Bildiğiniz gibi üyelik satın almadan Online oynayamıyorsunuz tıpkı Ps4 gibi. Bir de Xbox genellikle batıda tercih edilen bir konsol. Deneyimlerim ile sabit olarak; Ps3'te oyunların multiplayerlarında oyuncu bulmak daha kolay. Xbox'da Lobiler genelde batıda olduğu için nadiren de olsa Ping sorunları olabiliyor.

Ben bu yüzden geçen yaz Ps3 aldım. Aktif ve sık sık oynuyorum. Genellikle Ghosts, Last of Us ve Gta 5 olmak üzere yanında bir iki daha var. Destiny almayı planlıyorum bir de yakın zamanda...

Yok. Gta 5'in performansı gayet yerinde. Last of Us zaten ona nazaran biraz daha eski bir oyun, O da gayet iyi...

Belki de Battlefield 3'ün oyun motorundan filan kaynaklanan bir problemdir. Oyunun kaplamaları resmen iğrenç, hele ki bilgisayardan sonra girince insan "Bunu mu oynuyordum ben" diyor.

Ghosts için konuşursak da sanıyorum onun FPS değeri 60'da sabit. FPS oyunu olmasından ötürü onu bir şekilde ayarlamışlardır diye düşünüyorum.

Bu saatten sonra önceki nesil konsolları almanızı önermem. Biraz daha biriktirip yeni nesil bir konsol alın ve yıllarca oynayın derim ben.

Arkadaşım öle diyorsun da bütçeyi 1000 TL den fazlaya çıkarabileceğimi sanmıyorum.

Açıkçası her ne kadar Ps3 alın desem de, Artık destek bitiyor. Son demler diyebiliriz Ps3 için. Yeni çıkacak tüm oyunların geleceğini sanmam... Kaldı ki oyunların Ps3 hali ile Remastered hali arasında dağlar var..

Ben geçen sene almış olmama rağmen, Ciddi pişmanlık duymuştum daha sonrasında. Gta 5 için Ps4 ve Ps3 karşılaştırmalarını izleyin. Dual shock 4'ün farklarını izleyin. Ps4'ün arayüzünün ne kadar güzelleştiğini ve Ps3 gibi olmadığını, işe yaradığını izleyin. Daha sonra tekrar karar verin.. Pişman olabilirsiniz.

Şunu diyorusn galiba:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Haklısın da işte bütçe sıkıntı nasıl olur bilmiyorum.

Demek istediğim; Bütçeyi biraz daha arttırıp Ps4 alırsanız, Her halükarda daha iyi olacaktır ve pişmanlık çekmeyeceksiniz. En az 5-6 Sene gideri olduğunun da altını çizelim.
Ps3 alırsanız daha sonra pişmanlık duyabilir, oyunlarda istediğiniz performansı alamayabilirsiniz. Desteğinin bitmesi ve yeni oyunlar için sisteminin ciddi zorlanması da var.

Karar tamamiyle sizin. Ben bu yaz Bilgisayarıma upgrade yapmayı düşünüyorum mesela. Fakat yapmasam, direkt Ps4 alırdım Ps3'üm olmasına rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…