PS3 multiMAN 80010017 hatası veriyor

bilekadam2

Hectopat
Daha fazla  
Dün PS3'e oyun yükletmek için PS cafeye gittim. Eve dönüp oyunları oynadıktan sonra multimana girmek istedim ama 80010017 hatasını aldım. Diğer forumlara baktım. "tekrar kırmanız gerek" "tekrar multiMAN kurmanız gerek" diyenleri gördüm. Bunun tam olarak çözümü nedir?

HEN'i aktifleştirdiğiniz halde hiç girmiyor mu? Oyunların hiçbirinde bu aynı hata çıktı mı?
Eğer cihaz CFW ise hiçbir fikrim yok sorunla ilgili.

Hen'i aktifleştirdiğiniz halde hiç girmiyor mu? Oyunların hiçbirinde bu aynı hata çıktı mı?
Eğer cihaz CFW ise hiçbir fikrim yok sorunla ilgili.

Hen'i aktifleştirince açıldı. Dün aktifleştirip denemiştim diye hatırlıyordum'da neyse boşuna konu açtık gibi oldu. Bir şey daha sormak istiyorum bu konularda bilgiliyseniz.

Hen'i aktifleştirince açıldı. Dün aktifleştirip denemiştim diye hatırlıyordum'da neyse boşuna konu açtık gibi oldu. Bir şey daha sormak istiyorum bu konularda bilgiliyseniz.
Çok bilgili değilim ancak sorun yine de belki bildiğim bir şeydir. Ben de kırık PS3 kullanıyorum.

Çok bilgili değilim ancak sorun yine de belki bildiğim bir şeydir. Ben de kırık PS3 kullanıyorum.
Gittiğim ps cafede adam ps3'ün usb girişine bir şey taktı sonrasında multimana girip oradan söylediğim oyunları indirdi.Bu taktığı şey satılıyor mu?

Gittiğim ps cafede adam ps3'ün usb girişine bir şey taktı sonrasında multimana girip oradan söylediğim oyunları indirdi. Bu taktığı şey satılıyor mu?
Muhtemelen içinde PS 3 oyun dolu taşınabilir hard disk falandır. Ben genelde direkt USB'ye oyunları atıp oradan PS3'e atıyorum. İnternet üzerinden de dosyaları FTP dediğimiz yolla da atabilirsiniz. Hatta internet bağlarsanız PS3'e PS2CV uygulaması kurup oradan da oyun indirebilirsiniz. Eğer evde bir bilgisayar yoksa PS3 FTP kurulum bakıp oyunları telefona indirip internet üzerinden atabilirsiniz. Para vermeye gerek yok artık PS3'e oyun atmak için.

USB'ye nereden oyun atıyorsunuz? Rumfs diye bir siteden indirmem gerektiğini söyleyenler olmuştu ama o siteden indir dediğimde karşıma farklı türde indirme seçenekleri çıkıyor hangisi doğru olan bilmiyorum.

Eğer müsaitseniz hangi siteden indirmem gerektiğini ve PS3'e geçince yapmam gereken işlemleri anlatabilir misiniz? Ya da önerebileceğiniz bir YouTube videosu var mı? Bu konuda bakmıştım YouTube'a ama genellikle eski videolar var. Bir videodaki adımları denedim ama kuramadım. Bende USB yönteminden vazgeçmiştim.

USB'ye nereden oyun atıyorsunuz? Rumfs diye bir siteden indirmem gerektiğini söyleyenler olmuştu ama o siteden indir dediğimde karşıma farklı türde indirme seçenekleri çıkıyor hangisi doğru olan bilmiyorum.
Ben vimms lair diye bir yerden indiriyordum ancak artık çoğu oyun kaldırıldı. Bayadır da indirmiyorum zaten. O dediğim PS2CV üzerinden indiriyorum onun yerine. Yardımcı olabilirsem olmayı denerim PS3'e geçtiğinizde.

Dediğiniz siteye baktımda gerçekten az oyun varmış. Bu PS2CV dediğiniz mağaza mı? PS3'e mağaza indirenleri duymuştum bu onun gibi bir şey mi?

İnternete bağladınız mı? Veya PSN hesabınıza bağlandınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…