PS3 multiMAN 80010017 hatası veriyor

Dediğiniz siteye baktımda gerçekten az oyun varmış. Bu PS2CV dediğiniz mağaza mı? PS3'e mağaza indirenleri duymuştum bu onun gibi bir şey mi?
Evet direkt PS3'e mağaza indirmiş oluyorsunuz. Oyunları da direkt Sony serverları üzerinden indirmiş oluyorsunuz. Farklı mağazalar da var ancak en iyisi bu bence.

Evet direkt PS3'e mağaza indirmiş oluyorsunuz. Oyunları da direkt Sony serverları üzerinden indirmiş oluyorsunuz. Farklı mağazalar da var ancak en iyisi bu bence.

Biraz youtubdan baktımda hep İngilizce kaynak var. Bu mağazayı nasıl indirebilirim anlatabilir misiniz?

Buradan dosyayı indirip USB'ye atın daha sonra PS3'e takın ve ana menüdeki Package Manager kısmından Install Packages yerinden kurun.

Dosyayı indirdim. Klasöre ayıklıyım mı?

Bu mesajınıza geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Pkgi indirip kurmuştum istediğim oyunlar orada var mı diye.

Bu mesajınıza geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Pkgi indirip kurmuştum istediğim oyunlar orada var mı diye.
Pkgi'ın aynısı bu da sadece biraz daha fazla oyun var. Dijital olarak satılan oyunlar. GoW 3 gibi oyunlar yok. Yüklemeden önce Pkgi'ı silmeyi unutmayın ama. Çakışıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…