Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.327 Makaleler 11 Çözümler 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #31 bilekadam2 dedi: Hocam diğer konuda konuşmuştuk. Hen aktif olmuyor, packages Manager gözükmüyor diye. Ondan bahsettim. Bende Hen'i aktif edince düzelmişti sorun. Genişletmek için tıkla... Hocam sizi hep unutuyorum kaç tane konu açmışsıniz öyle hepsi birbirine karıştı. Keske bir tane açsaydiniz tüm sorunları oraya yazsaydiniz.
bilekadam2 dedi: Hocam diğer konuda konuşmuştuk. Hen aktif olmuyor, packages Manager gözükmüyor diye. Ondan bahsettim. Bende Hen'i aktif edince düzelmişti sorun. Genişletmek için tıkla... Hocam sizi hep unutuyorum kaç tane konu açmışsıniz öyle hepsi birbirine karıştı. Keske bir tane açsaydiniz tüm sorunları oraya yazsaydiniz.
bilekadam2 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 153 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #32 Yerayay dedi: Hocam sizi hep unutuyorum kaç tane konu açmışsıniz öyle hepsi birbirine karıştı. Keske bir tane açsaydiniz tüm sorunları oraya yazsaydiniz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam. Kapatayım bunu çözülmüştü dün. Konu kapatılsın lütfen.
Yerayay dedi: Hocam sizi hep unutuyorum kaç tane konu açmışsıniz öyle hepsi birbirine karıştı. Keske bir tane açsaydiniz tüm sorunları oraya yazsaydiniz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam. Kapatayım bunu çözülmüştü dün. Konu kapatılsın lütfen.