sg07 Picopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 134 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Antrenör 24 Mart 2021 #1 Merhaba. Geçenlerde konsoluma MultiMAN yazılımını indirdim ve içine FIFA 18 yükledim fakat oyuna ne zaman girmeye çalışam siyah ekran sorunu alıyorum ve sadece konsolu kapatarak oyundan çıkış yapabiliyorum. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2021
Merhaba. Geçenlerde konsoluma MultiMAN yazılımını indirdim ve içine FIFA 18 yükledim fakat oyuna ne zaman girmeye çalışam siyah ekran sorunu alıyorum ve sadece konsolu kapatarak oyundan çıkış yapabiliyorum. Nasıl çözebilirim?
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 24 Mart 2021 #2 Oyunu korsan olarakmı yüklediniz? Çünkü multiman genelde korsan oyun yüklemek için kullanılıyor. Artı 0 Eksi
KS KS sg07 Picopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 134 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Antrenör 24 Mart 2021 #3 Chitoge Kirisaki dedi: Oyunu korsan olarakmı yüklediniz? Çünkü multiman genelde korsan oyun yüklemek için kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Evet,korsan olarak indirdim Artı 0 Eksi
Chitoge Kirisaki dedi: Oyunu korsan olarakmı yüklediniz? Çünkü multiman genelde korsan oyun yüklemek için kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Evet,korsan olarak indirdim
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 24 Mart 2021 #4 sg07 dedi: Evet, korsan olarak indirdim. Genişletmek için tıkla... Maalesef korsana destek vermiyoruz hocam. Artı 0 Eksi
sg07 dedi: Evet, korsan olarak indirdim. Genişletmek için tıkla... Maalesef korsana destek vermiyoruz hocam.
E Erenyldrr Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 730 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Kıbrıs, Gazimağusa 24 Mart 2021 #5 Oyunu PS3 ISO kısmına ISO olarak yapıştırın. Artı 0 Eksi