Çözüldü PS3 Multiman Ses Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hakan20

Decapat
Bildiğim kadarıyla binaya kadar fiber hat getirir. Binaya kutu koyar, bina içi tesisat TT'nin sorumluluğunda değil.

Ben bu bina içi tesisattan bahsetmiştim.
Hocam size sormak istediğim soru var, PS3 ile alakalı. Ulaşamadım hiçbir yerden. Nereden sorabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Soru başka yerde sorulduğu için konu olarak açıldı. Başlık o yüzden böyle. Kullanıcı uyarı aldığı için şu an istese de yazamaz. Yazınca başlık düzenlenmemiş ise raporlayabilirsiniz. Bunun dışında şu anda yazmanızın bir anlamı yok. Gereksiz mesaj uyarısı alabilirsiniz.

Hocam multimanda ses takılarak geliyor. Normal ekranda yok ama multimanda girince menü ve oyunlar dahil ses takılarak geliyor. Görüntüde kasma yok bu arada.
Multiman'ı silip tekrar yükler misin? Bu silip tekrar yükleme işlemi oyunlarına veya kayıtlarına zarar vermez.

Denedim hocam, HDMİ kablosunu da değiştirdim, başka porta da denedim.
Oyunlarda falan yok değil mi kasma, donma falan? Sadece Multiman'da var o sorun?

İstersen Multiman programını açtıktan sonra ayarlara gelip müziği kapatabilirsin.

O da bir çözüm. Konu çözüldüğüne göre bir sorun kalmadı.

İyi günler.
Abi dün 100 TL ye bozuk fat alıp yaptıracaktım. Tam buluşacakken birisi yazdı alım ilanıma tertemiz slim 500 TL dedi hemen aldım. Cihaz gerçekten çok temiz kırdım ve 3 oyun yükledim sıkıntısız ısınma, kasma donma yok. Baya tedirgin olmuştum fat alırken ya olmazsa felan diye ama şansa iyi denk geldi slim çok iyi makina.
O da bir çözüm. Konu çözüldüğüne göre bir sorun kalmadı.

İyi günler.
Hatta dün sana onu soracaktım alayımmı diye ama neler oldu ve sorum değişti onuda çözdük.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı