PS3 multiMAN, USB belleği görmüyor

Adnan Ergüler

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. PS3'e oyun kurmak istiyorum fakat kurmak istediğim oyun çok GB olduğu için flashımı NTFS yaptım ve oyunu belleğin içine attım taktım. Makineye Hen'i açtım, multiMAN'a girdim "Switch to multiMAN mode"u açtım. File Manager'a girdim, multiMAN simgesinden PFS Driver'ı da açtım. Fakat dosyalarda belleğimi görmüyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS3 FAT32 olmayan flaş bellekleri göremez, büyük oyun atabilmek için bu videodaki işlemleri yapman gerek, PS3'üme her seferinde bu yöntemle oyun atmıştım kesin şekilde işe yarıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar selam. PS3'e oyun kurmak istiyorum fakat kurmak istediğim oyun çok GB olduğu için flashımı NTFS yaptım ve oyunu belleğin içine attım taktım. Makineye Hen'i açtım, MultiMAN'a girdim "Switch to multiMAN mode"u açtım. File Manager'a girdim, multiMAN simgesinden PFS Driver'ı da açtım. Fakat dosyalarda belleğimi görmüyor. Ne yapabilirim?

FTP ile atabilirsiniz hocam daha kolay olur.

Yardımlarınız için teşekkürler. Benim gibi aynı sorunda olan arkadaşlar yukarıdaki yöntemlerde olmadıysa cihazınıza "IRISMAN" kurun benim sorunum öyle çözüldü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı