PS3 MultiMAN'li alınır mı?

Aslında telefondan da oluyor. Bir ara kablo mı ne vardı ismini bilmiyorum ona bakman lazım telefondan indirip te flasha yükleyebilirsin. Ordan ps3 e takar, kendi hdd sine atarsın. Bunun yöntemleri var tabi videodan bakarsın.

Hiç uğraşmıyım dersen oyun mağazaları da var . Ordan ps3 kendi içinden de indirip oynarsın basit şekilde
Mağazaları nasıl yani

1 link teki internet kafede oyun yükletemiyor muyum

Tam detayı bilmiyorum ama o kadar uğraşmana gerek yok. Oyun store indirirsin ps3 kendi içinden yüklersin. Ps3 oyun store diye arat hemen gelir

Mağazaları nasıl yani

Bu kanalı incele. Bende bu kanaldan bilgilendim , her şeyin detayını söylüyor. A'dan Z'ye

Sandığın gibi uğraştırmalı değil. Cafe ye gitmene gerek yok

Tam detayı bilmiyorum ama o kadar uğraşmana gerek yok. Oyun store indirirsin ps3 kendi içinden yüklersin. Ps3 oyun store diye arat hemen gelir

Bu kanalı incele. Bende bu kanaldan bilgilendim , her şeyin detayını söylüyor. A'dan Z'ye

Sandığın gibi uğraştırmalı değil. Cafe ye gitmene gerek yok
PS3 oyun store ne

Kendi içinden nasıl

Hayır değil. Zuke store, Thanos store gibi isimleri var. Uygulama
Sen 2025 oyun s t o r e video sunumu diyon

Multi man PS3 te h en yüklüdür değil mi

Hocam Faruk Korkmaz video yorumdaki linki nasıl yükleyeceğim PlayStation 3'e

Hocam Faruk Korkmaz çok bilgilendiriyor teşekkürler

Son düzenleme:
Sen 2025 oyun s t o r e video sunumu diyon

Multi man PS3 te h en yüklüdür değil mi

Hocam Faruk Korkmaz video yorumdaki linki nasıl yükleyeceğim PlayStation 3'e
Video'yu baştan sona izlemen lazım. Hiç kırılmamış ps3 alırsan sen yüklemen gerek Multiman'ı .

Ama hazır alırsan yüklenmiş gelir. Evde bilgisayarın yoksa , Hen + Multiman yüklenmiş bir cihaz bulsan iyi olur. Oyun çok olsun olmasın sen yüklersin , senin tercihin.

Video'yu baştan sona izlemen lazım. Hiç kırılmamış ps3 alırsan sen yüklemen gerek Multiman'ı .

Ama hazır alırsan yüklenmiş gelir. Evde bilgisayarın yoksa , Hen + Multiman yüklenmiş bir cihaz bulsan iyi olur. Oyun çok olsun olmasın sen yüklersin , senin tercihin.
Hocam multi man olan bir PlayStation 3'te h en yok mu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı