Merhaba, ben 3 gündür PS3'ümü kırmaya çalışıyorum ancak flash kartı taktım ve depolama ortamından güncellemeye bastığımda şu çıktı, bunu nasıl düzeltebilirim?
Dosya Ekleri
WhatsApp Görsel 2023-11-10 saat 14.09.04_7dea3edb.jpg
İlk önce 4.90.1 Hybrit firmware indir. Bu sürüm hiç birşeye ihtiyaç duymadan sorunsuzca online oynamanı da sağlıyor.
Daha sonrasında Hen kurmak için PS3 web tarayıcısından kırma işlemini yapmak istediğin siteyi yaz ve Hen'i indir. İndirip kurmaya çalıştığında bazen hata veriyor birkaç kez denemen gerekebilir.
Siteler ve indirme linkleri video şeklinde rehberler, kurulumlar tonlarcası Youtube'da var.
İlk önce 4.90.1 hybrit Firmware indir. Bu sürüm hiçbir şeye ihtiyaç duymadan sorunsuzca Online oynamanı da sağlıyor.
Daha sonrasında hen kurmak için PS3 web tarayıcısından kırma işlemini yapmak istediğin siteyi yaz ve Hen'i indir. İndirip kurmaya çalıştığında bazen hata veriyor birkaç kez denemen gerekebilir.
Siteler ve indirme linkleri video şeklinde tonlarca YouTube'da var.
Yedeklemezseniz evet silicek. 4.90.1 HFW bir güncelleme dosyası değil o yüzden sıfırdan kurulum şart.
Oyunlardaki ilerlemenizi USB belleğe kayıt edin. Oyunlar için dert etmeyin. Kaybedeceğiniz oyunlar ve daha fazlasını tek tuşla konsola indirebilirsiniz pkgi-ps3 sayesinde.