PS3 nasıl kırılır?

Yedeklemezseniz evet silecek. 4.90.1 HFW bir güncelleme dosyası değil o yüzden sıfırdan kurulum şart.

Oyunlardaki ilerlemenizi USB belleğe kayıt edin. Oyunlar için dert etmeyin. Kaybedeceğiniz oyunlar ve daha fazlasını tek tuşla konsola indirebilirsiniz PKGI-PS3 sayesinde.

İyide benim yapacağım şey bu değildi ben güncelleme olarak yapacaktım.

İyide benim yapacağım şey bu değildi ben güncelleme olarak yapacaktım.
Yanlışım varsa biri düzeltsin fakat benim bildiğim kadarı ile 4.90.1 HFW bir güncelleme dosyası değil. Güncelleme dosyası olmadığı için zaten bu hatayı alıyorsunuz en başından beri.

Seçim yapmanız gereken 2 şey var. Ya oyunları şimdilik feda edip 4.90.1 HFW yi yükleyip kıracaksınız yada şuanda olduğu gibi devam edeceksiniz üzgünüm.

Yanlışım varsa biri düzeltsin fakat benim bildiğim kadarı ile 4.90.1 HFW bir güncelleme dosyası değil. Güncelleme dosyası olmadığı için zaten bu hatayı alıyorsunuz en başından beri.

Seçim yapmanız gereken 2 şey var. Ya oyunları şimdilik feda edip 4.90.1 HFW'yi yükleyip kıracaksınız ya da şu anda olduğu gibi devam edeceksiniz üzgünüm.

Neyse en iyisi kurmamak rahatsız ettiğim için özür dilerim.

Yeni bir şey fark ettim CFW yüklediğimde görüyor ancak HFW görmüyor ben anlam veremedim bu işe.

Son düzenleme:
Neyse en iyisi kurmamak rahatsız ettiğim için özür dilerim.

Yeni bir şey fark ettim CFW yüklediğimde görüyor ancak HFW görmüyor ben anlam veremedim bu işe.
Yüklemek istediğiniz CFW dosyası güncelleme paketi olabilir bu yüzden görmesi doğal. Atmış olduğum linkteki HFW ise güncelleme dosyası değil Sıfırdan Kurulum Dosyası.

Çok eskiden CFW hakkında dikkat edilmez ise PSN hesaplarına ve konsola ban yedirttiği söyleniyordu.

Hiç CFW kullanmadığım için bilmiyorum ban konusunu fakat yine de dikkat etmekte fayda var.

Merhaba, ben 3 gündür PS3'ümü kırmaya çalışıyorum ancak flash kartı taktım ve depolama ortamından güncellemeye bastığımda şu çıktı, bunu nasıl düzeltebilirim?

Rufus'u buradan indir: Index of /downloads

1700502339920.png

ardından (rufustan) biçimlendir ve dosyayı tekrar belleğe attıktan sonra tekrar dene (sağ bölüme tak ps3te)

Yüklemek istediğiniz CFW dosyası güncelleme paketi olabilir bu yüzden görmesi doğal. Atmış olduğum linkteki HFW ise güncelleme dosyası değil sıfırdan kurulum dosyası.

Çok eskiden CFW hakkında dikkat edilmez ise PSN hesaplarına ve konsola ban yedirttiği söyleniyordu.

Hiç CFW kullanmadığım için bilmiyorum ban konusunu fakat yine de dikkat etmekte fayda var.

Güncelleme dosyası hiç mi yok acaba bende o yüzden cfv kurmadım.

Hocam flashı formatlamaktan bozacağım.

Rufus'u buradan indir: Index of /downloads

Eki Görüntüle 2023909
Ardından (rufustan) biçimlendir ve dosyayı tekrar belleğe attıktan sonra tekrar dene (sağ bölüme tak PS3te)

Güncelleme dosyası hiç mi yok acaba bende o yüzden cfv kurmadım.

Hocam flashı formatlamaktan bozacağım.
Sizin için biraz bakınıp bunu buldum. Fakat daha önce hiç cfw kullanmadığım için bunun güncellememi yoksa yeniden kurulum dosyasımı olduğunu bilemeyeceğim.

Ek olarak: Buradaki siteye bakarsanız birçok seçenek mevcut. Cihazınız hangisine uygun ise bağlantıdan onu indirip kullanmayı da deneyebilirsiniz.

Ben cfv istememiştimki hfv istemiştim.

Sizin için biraz bakınıp bunu buldum. Fakat daha önce hiç CFW kullanmadığım için bunun güncellememi yoksa yeniden kurulum dosyasımı olduğunu bilemeyeceğim.

Ek olarak: Buradaki siteye bakarsanız birçok seçenek mevcut. Cihazınız hangisine uygun ise bağlantıdan onu indirip kullanmayı da deneyebilirsiniz.

Bir de dosyayı gördü ancak ban olayından sonra bunu yüklemek aklımın ucundan bile geçmedi.

Önceki mesajlarımda belirttiğim gibi HFW istiyorsanız eğer yeniden kurulum yapmak zorundasınız. Bunun anlamı cihazınızdaki bütün yedeklemediğiniz verilen silinmesi demek oluyor.

Hocam arkadaşım dün PS3 almış fakat onda hfv güncelleme dosyası olarak çalışmış benim PS3'te bir sorun mu var acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı