Yedeklemezseniz evet silecek. 4.90.1 HFW bir güncelleme dosyası değil o yüzden sıfırdan kurulum şart.
Oyunlardaki ilerlemenizi USB belleğe kayıt edin. Oyunlar için dert etmeyin. Kaybedeceğiniz oyunlar ve daha fazlasını tek tuşla konsola indirebilirsiniz PKGI-PS3 sayesinde.
Yanlışım varsa biri düzeltsin fakat benim bildiğim kadarı ile 4.90.1 HFW bir güncelleme dosyası değil. Güncelleme dosyası olmadığı için zaten bu hatayı alıyorsunuz en başından beri.
Seçim yapmanız gereken 2 şey var. Ya oyunları şimdilik feda edip 4.90.1 HFW yi yükleyip kıracaksınız yada şuanda olduğu gibi devam edeceksiniz üzgünüm.
Yanlışım varsa biri düzeltsin fakat benim bildiğim kadarı ile 4.90.1 HFW bir güncelleme dosyası değil. Güncelleme dosyası olmadığı için zaten bu hatayı alıyorsunuz en başından beri.
Seçim yapmanız gereken 2 şey var. Ya oyunları şimdilik feda edip 4.90.1 HFW'yi yükleyip kıracaksınız ya da şu anda olduğu gibi devam edeceksiniz üzgünüm.
Merhaba, ben 3 gündür PS3'ümü kırmaya çalışıyorum ancak flash kartı taktım ve depolama ortamından güncellemeye bastığımda şu çıktı, bunu nasıl düzeltebilirim?
Sizin için biraz bakınıp bunu buldum. Fakat daha önce hiç cfw kullanmadığım için bunun güncellememi yoksa yeniden kurulum dosyasımı olduğunu bilemeyeceğim.
Ek olarak: Buradaki siteye bakarsanız birçok seçenek mevcut. Cihazınız hangisine uygun ise bağlantıdan onu indirip kullanmayı da deneyebilirsiniz.
Sizin için biraz bakınıp bunu buldum. Fakat daha önce hiç CFW kullanmadığım için bunun güncellememi yoksa yeniden kurulum dosyasımı olduğunu bilemeyeceğim.
Ek olarak: Buradaki siteye bakarsanız birçok seçenek mevcut. Cihazınız hangisine uygun ise bağlantıdan onu indirip kullanmayı da deneyebilirsiniz.
Önceki mesajlarımda belirttiğim gibi HFW istiyorsanız eğer yeniden kurulum yapmak zorundasınız. Bunun anlamı cihazınızdaki bütün yedeklemediğiniz verilen silinmesi demek oluyor.
Önceki mesajlarımda belirttiğim gibi HFW istiyorsanız eğer yeniden kurulum yapmak zorundasınız. Bunun anlamı cihazınızdaki bütün yedeklemediğiniz verilen silinmesi demek oluyor.