PS3 önerisi

Alınır hocam fakat alırken arkadaştan içindeki sevmediğiniz oyunları silip istediğiniz birkaç oyunu yüklettirmenizi öneririm benim önerilerim yukarıda da yazmıştım ama tekrar yazayım Uncharted 1 2 3, The Last of Us, Red Dead Redemption 1 bunları kesin olarak yükletmenizi öneririm eğer arkadaş yüklemeyi bilmiyorum derse herhangi bir PS kafe ye gidip bu oyunları yüklettirin hocam bunlar PS3 exculusive oyunlarıdır kesinlikle oynanması gerken oyunlardır insanlara PlayStation aldırmış oyunlardır.

Bana göre bir PS3 bulup linkini atabilir misiniz? Müsaitseniz.

Onlar için alıyorum zaten.

Tüm modellere Jailbreak yapılabilir yanlış bilgi.

Bana göre bir PS3 bulup linkini atabilir misiniz? Müsaitseniz.

Onlar için alıyorum zaten.

Hocam o zaman attığınız PS3'ü alın hem konsol bayisiymiş adamlar bir sıkıntı yaşarsan götürürsün bir garantin olur alırken de ek ücret ödeyerek içine söylediğim oyunları yüklettirirsiniz.

Keşke atığın videoyu izlesen, adam tüm modeller olur önemli olan yazılım sürümü demiş.
İngilizcen yoksa Türkçe kaynak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sıfır PS3 alınmaz bu devirde
Sıfır PS3'ün 3 ünü bulamassın.
PS3'ü Jailbreak yapcaksanız CFW sistemi kurun HFW halenda tam performanslı çalışmıyor bana göre.Ama CFW'yi tüm PS3'lere yapamassınız.Fabrika çıkışı sürümü 3.56 nın altındaysa CFW yapın ama 3.56 nın üstündeyse HFW yapın 3.56 nın üstüne istesenizde CFW kuramassınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…