PS3 oyun önerileri

Arkadaşlar PS3 için oyun önerisi istiyorum. Öyle çok dövüş, gerçekçi dışı oyunlar cok sevmem.
Oyunadığım oyunlar:
The Last of Us.
Mafia 2
İnfamous 2
Watch Dogs.
TWD Survival instinct.
Bu tarz olur başka tarz olur oyun önerilerine açığım.
Red Dead Redemption 1

GTA 3, 4, 5, Liberty City Stories [Normalde serinin tüm oyunları 1. ve 2. oyun dahil PSN mağazasında vardı ancak Türkiye mağazasından kaldırıldı, ya Amerikan mağazasına geçmeniz ya da kutulu almanız gerekiyor ki tüm oyunları kutulu alsanız bile Vice City ve Vice City Stories oyunlarına erişemiyorsunuz.]

Max Payne serisi

Dark Souls 2: Scholar of The First Sin ve eğer kutulu oyun almak konusunda bir sorunun yok ise Dark Souls: Prepare to Die Edition ancak seni uyarayım bu oyunlar hikaye değil oynanış ağırlıklı sabır gerektiren oyunlardır.

Persona 5

Ninja Gaiden: Sigma

God of War serisi

Bu oyunların hepsi toplamda seni eğer Online taraflarına da dalacaksan GTA oyunlarının ki GTA 5 Online kapandı ama girmenin bazı yolları var diye duymuştum ancak burada ne söyleyebilirim ne de ben tam olarak biliyorum, GTA 4 Online hala açık ve çok eğlenceli bir Online moda sahip olduğunu duymuştum seni 250 saatten fazla götürür.

Aslında zor değil ama PC olmadığı için telefondan atmak zorundayım oda bayağı geç oluyor.

İnternet kafeye gidip flash bellegine yuklemeyi dene ben oyle yapıyordum PC yokken ya da yasadıgın sehirde PlayStation kafe PlayStation tamir yapan dükkanlar varsa onlardan yüklemelerini iste yapıyorlar. Ama Türkçe yama ile uğraşmazlar.

İnternet kafeye gidip flash bellegine yuklemeyi dene ben oyle yapıyordum PC yokken ya da yasadıgın sehirde PlayStation kafe PlayStation tamir yapan dükkanlar varsa onlardan yüklemelerini iste yapıyorlar. Ama Türkçe yama ile uğraşmazlar.
Flash bellek olsa otg ile telefondan da yapılabiliyor tüm işlemler.

Killzone2
Killzone3 Türkçe
inFamous
inFamous 2 Türkçe
UNCHARTED serisi
Call of duty serisi
Medal of honer airborne
Need for speed shift
PES13 Türkçe
Battlefield Bad Company 1 ve 2
Fallout 3
Crysis 2 Türkçe