PS3 Oyun Tavsiyesi

Hiç oynamadım fakat God of War serisine bakılabilir. Bu arada cihazınız ilk Fat kasalardansa PS 2 oyunlarına da bakabilirsiniz.
Benimki bu:
C3F6231C-D54B-49C9-BD1C-86D2184EA962.jpeg
Şu oyunların kapağı garip gözüküyo, acaba çalışır mı?
780D684F-AAE6-4BA9-84F6-D88702CADF68.jpeg

Son hatırladığım kadarıyla çalışır gösterdiğiniz oyun. PS 3'te 1 mi 2 mi ne oyunda bölge kilidi vardı sadece. Fakat PS 2 oyunlarını emülatör kullanmadan çalıştıramazsınız.

Arkadaşlar Heavy Rain alıp oynadım, çok güzeldi adamlar yapmış oyunu. :D Red Dead Redeption, LA Noire ve The Walking Dead aldım oynuyorum şuan(RDR). Başka oyun tavsiyesi olanlar yazabilir mi?
Bende olanlar: Beyond Two Souls, Far Cry3, AC 3, Saints Row The Third, The Last Uf Us, Uncharted 3, La Noire, TWD, RDR, Heavy Rain, Just Cause 2, Battlefield Hardline.
Hikaye bazlı olursa sevinirim.

Hocam çok merak ediyorum. Oyunlarda frame rate sorunları var mı? Hayır internette izlediğim videolardan sonra konsollardan soğudum. Bu arada LA Noire fena oyundur da ağır İngilizce istiyor. :D

Hocam çok merak ediyorum. Oyunlarda frame rate sorunları var mı? Hayır internette izlediğim videolardan sonra konsollardan soğudum. Bu arada LA Noire fena oyundur da ağır İngilizce istiyor. :D
Öyle bir sorun yok sadece ağır sahnelerde azcık donuyor sonra direk devam ediyor sıkıntı olmaz. Bu arada İngilizcem iyidir, Heavy Rain’e de öyle diyolardı, sıkıntı olmadan bitirdim 2 günde.
Hiç oynamadım fakat God of War serisine bakılabilir. Bu arada cihazınız ilk Fat kasalardansa PS 2 oyunlarına da bakabilirsiniz.
Hocam God Of War almak istiyorum ama grafikleri nasıl onun? İzlediğim videolarda çok kötü grafikleri vardı.

Öyle bir sorun yok sadece ağır sahnelerde azcık donuyor sonra direk devam ediyor sıkıntı olmaz. Bu arada İngilizcem iyidir, Heavy Rain’e de öyle diyolardı, sıkıntı olmadan bitirdim 2 günde.

Hocam God Of War almak istiyorum ama grafikleri nasıl onun? İzlediğim videolarda çok kötü grafikleri vardı.

Hocam oynamadıysanız bence The Evil Within'de güzel olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı