Benimki bu:Hiç oynamadım fakat God of War serisine bakılabilir. Bu arada cihazınız ilk Fat kasalardansa PS 2 oyunlarına da bakabilirsiniz.
Benimki bu:Hiç oynamadım fakat God of War serisine bakılabilir. Bu arada cihazınız ilk Fat kasalardansa PS 2 oyunlarına da bakabilirsiniz.
Arkadaşlar Heavy Rain alıp oynadım, çok güzeldi adamlar yapmış oyunu.Red Dead Redeption, LA Noire ve The Walking Dead aldım oynuyorum şuan(RDR). Başka oyun tavsiyesi olanlar yazabilir mi?
Bende olanlar: Beyond Two Souls, Far Cry3, AC 3, Saints Row The Third, The Last Uf Us, Uncharted 3, La Noire, TWD, RDR, Heavy Rain, Just Cause 2, Battlefield Hardline.
Hikaye bazlı olursa sevinirim.
Öyle bir sorun yok sadece ağır sahnelerde azcık donuyor sonra direk devam ediyor sıkıntı olmaz. Bu arada İngilizcem iyidir, Heavy Rain’e de öyle diyolardı, sıkıntı olmadan bitirdim 2 günde.Hocam çok merak ediyorum. Oyunlarda frame rate sorunları var mı? Hayır internette izlediğim videolardan sonra konsollardan soğudum. Bu arada LA Noire fena oyundur da ağır İngilizce istiyor.![]()
Hocam God Of War almak istiyorum ama grafikleri nasıl onun? İzlediğim videolarda çok kötü grafikleri vardı.Hiç oynamadım fakat God of War serisine bakılabilir. Bu arada cihazınız ilk Fat kasalardansa PS 2 oyunlarına da bakabilirsiniz.
Öyle bir sorun yok sadece ağır sahnelerde azcık donuyor sonra direk devam ediyor sıkıntı olmaz. Bu arada İngilizcem iyidir, Heavy Rain’e de öyle diyolardı, sıkıntı olmadan bitirdim 2 günde.
Hocam God Of War almak istiyorum ama grafikleri nasıl onun? İzlediğim videolarda çok kötü grafikleri vardı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.