PS3 oyunları PS4'te oynanır mı?

PS4 diski değilse oynanmaz. Dijital olarak mı konuşuyorsunuz yoksa fiziksel mi?
Fiziksel hocam. PS3 diskini alacağım PS4 oynatıcısına takacağım o anlamda. YouTube'de buna benzer videolar görmüştüm acaba PS4 için de mümkün mü diye sormuştum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Ne yazık ki yok öyle bir olay ancak remastered oyunları PS4 için satın alabilirsiniz. XBox One'ın geriye uyumluluk özelliği olduğu için adamların geriye uyumluluk sağladıkları tüm oyunları XBox One'da oynayabiliyorsunuz ancak bu özellik PS4'te yok.
 
Maalesef yok. Ama bazi PS3 EXC. Oyunlari remastered olarak 60FPS cikiyor. Zaten Multi-Platform (PC-XBOX-PS) ornek GTA 5 - COD - BF - Far cry oyunlari her platformda var. Oynamak istedigin oyunlar boyle ise PSN de vardir. Aratip satin almak zorundasiniz.
 
Konu çok eski hortlatıyorum.
Ben Tekken 3 oynamak için yada diğer Tekken oyun serilerini oynamak için PS4 almayı planlıyordum. Bu durumda PS4 almanın mantığı yok, Emulatörlerde olmasa işler kötü.
Umarım PS5'de geriye dönük uyumluluk olur.
Emulatörlerde bazen ağırlaşmalar oluyor.
 
Oynayamazsınız. PS4 içerisinde PS3 emülatörü bulunmamaktadır. Amerika veya Avrupa'da yaşıyorsanız ve iyi bir internete sahipseniz PS Now ile oynanabilir. PS3 oyunlarını Sony sunucularından oynatıp konsolda görüntüsünü görüp oynuyorsunuz(aynı Stadia gibi).
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı