DiestroWas
Picopat
PS3 PS Store'de örnek olarak: Gran Turismo 5-6, FIFA 19, PES 18 bu oyunları arama yerince yazınca çıkmıyor neden?
Satıştan kaldırıldılar. ancak cihazı kırık şekilde kullanırsanız mağazada olmayan tüm oyunlarıda indirebilirsiniz.PS3 PS Store'de örnek olarak: Gran Turismo 5-6, FIFA 19, PES 18 bu oyunları arama yerince yazınca çıkmıyor neden?
Satıştan kaldırıldılar. ancak cihazı kırık şekilde kullanırsanız mağazada olmayan tüm oyunlarıda indirebilirsiniz.PS3 PS Store'de örnek olarak: Gran Turismo 5-6, FIFA 19, PES 18 bu oyunları arama yerince yazınca çıkmıyor neden?
Zannedersem oyunların yenileri çıktıkça PS Store'dan kaldırılıyor ve eski bir cihaz olduğundan yeni oyunlar eklenmiyor.PS3 PS Store'de örnek olarak: Gran Turismo 5-6, FIFA 19, PES 18 bu oyunları arama yerince yazınca çıkmıyor neden?
Satıştan kaldırıldı ancak cihazı kırık şekilde kullanırsanız mağazada olmayan tüm oyunları da indirebilirsiniz.
Pkgi mağazası yavaş indiriyor genel olarak başka mağazaya bakabilirsin bu arada şu konuyada bak.Cihaz kırık pkgi var ama 700KB indiriyor aşırı yavaş sebebi nedir?
Hocam PS3'ü kırsam hen ile daha sonra heni aktifleştirmeden PSN'e girsem sorun olur mu cihazı kırmak istiyorum ama kupa kasmayı da seviyorum Online oynamayacağım.
Hocam PS3'ü kırsam hen ile daha sonra heni aktifleştirmeden PSN'e girsem sorun olur mu cihazı kırmak istiyorum ama kupa kasmayı da seviyorum Online oynamayacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.