PS3 satıp Xbox One alınır mı?

BLACKBEARD3410

Hectopat
Merhaba dostlar, bir adet içinde 85 oyunlu movie ve kemarası bulunan PS3'üm var. İnternetten baktığım zaman 10 oyunlu PS3 bile 1000 TL'ye gidiyor, ben PS3'ümü 1500 TL'ye satmak istiyorum ve o parayla da 2. el fiyatı 800 TL olan Xbox One almayı düşünüyorum. Sizce PS3 o fiyata gidermi ve Xbox One o fiyata alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ps 4 slim 1700'e 3 güncel oyun ile aldım 2.el. Yani ps3'e yanında dev arşiv yoksa 700-800 falan verilir herhalde ama maksimum 1200₺ ama oyun arşivi ile beraber (yani tüm o efsane god of war vs. gibi seriler dahil). Gelelim diğer konuya. Xbox one'ı bende bir ara araştırdım ama pek sağlıklı olmadığını gördüm. Yani slim versiyonu bi tık daha pahalı ama daha sağlıklı en azından. Xbox one slim'i öneririm. Zaten 2. el slimler 2. el Ps4'lere göre daha uygun bulunabiliyor. Ayrıca performans olarak sanırım soğutması vs. gibi revizyonlarından ötürü daha rahat çalışıyor cihaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı