Çözüldü PS3 sistem güncelleme %98'de takılı kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 // RTX 3050 4gb VRAM - i5 12500H - 512 GB M2 SSD - 8 GB DDR5 4800 MHZ RAM
1720173026248.png

Görselde de görüldüğü üzere güncelleme %98'de takılı kalıyor 1 saattir aynı. Sistemi yanlış yüklediğim için eski bir laptopta HDD'yi FAT32 olarak biçimlendirmiştim ve USB'ye en son sürüm olan 4.91'i yazdırmıştım. USB'yi ve HDD'yi PS3'e taktım ancak %98'de kalıyor. Sorun nedir?

PS3 içindeki hard diskide taratmadan bilemeyiz hocam yapabilir misiniz? Ve PS3 sorunlu olabiliyor bazen belki de sadece bir takılmadır.
Eğer 4.90 sürümünde de aynı şey olursa diski taratacağım. PS3'ü düzeltmeye çalışma amacım blu-ray disk oynatıcı olarak kullanabilmek zaten.

Eki Görüntüle 2242555

Görselde de görüldüğü üzere güncelleme %98'de takılı kalıyor 1 saattir aynı. Sistemi yanlış yüklediğim için eski bir laptopta HDD'yi FAT32 olarak biçimlendirmiştim ve USB'ye en son sürüm olan 4.91'i yazdırmıştım. USB'yi ve HDD'yi PS3'e taktım ancak %98'de kalıyor. Sorun nedir?
Bende de aynı sıkıntı var. Sürekli güncelleme ekranında kalıyor hdd'yi değiştirmeme rağmen.

Değiştirdiğiniz HDD sorunlu mu bu önemli taramasında bir şey çıkıyor mu?
Bilmiyorum. PS3'ü kırarken güncelleme sırasında takılı kaldı. Ardından HDD'yi söktüm. Bilgisayara bağlayıp formatladım. Başka bir güncelleme indirdim yine başka yerde takılı kalıp hata verdi. Sonra yeniden başlattı kendini. Yine aynı yerde hata vererek döngü oluştu.

Bilmiyorum. PS3'ü kırarken güncelleme sırasında takılı kaldı. Ardından HDD'yi söktüm. Bilgisayara bağlayıp formatladım. Başka bir güncelleme indirdim yine başka yerde takılı kalıp hata verdi. Sonra yeniden başlattı kendini. Yine aynı yerde hata vererek döngü oluştu.

PS3 modeliniz ve altında ki versiyon kodu gibi bir şey olacaktı söyler misiniz onları bakayım bir.

Reddit'te harddiski değiştirerek çözmüş bu sorunu bir kişi.
Kimisi de USB'yi değiştirerek yada tekrar FAT32 formatlayarak çözmüş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00