Çözüldü PS3 sistem güncelleme %98'de takılı kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 // RTX 3050 4gb VRAM - i5 12500H - 512 GB M2 SSD - 8 GB DDR5 4800 MHZ RAM
1720173026248.png

Görselde de görüldüğü üzere güncelleme %98'de takılı kalıyor 1 saattir aynı. Sistemi yanlış yüklediğim için eski bir laptopta HDD'yi FAT32 olarak biçimlendirmiştim ve USB'ye en son sürüm olan 4.91'i yazdırmıştım. USB'yi ve HDD'yi PS3'e taktım ancak %98'de kalıyor. Sorun nedir?

Ben ümidi kestim arkadaşlar.
Elinize yeni bir disk geçerse tekrar denersiniz artık hocam. Yabancı forumlarda diski değiştirmekten başka çözüm sunan olmamış.

Elinize yeni bir disk geçerse tekrar denersiniz artık hocam. Yabancı forumlarda diski değiştirmekten başka çözüm sunan olmamış.

Elimde 1 tane daha disk var ama önemli verilerim var işte problem orada. Aslında dur, harici diske yedeklemiş olmam lazım. Yarın bir daha deneyeyim PS3'ü. Film açacaktım PS3'ün Blu-ray oynatıcısı ile daha iyi olur diye düşünmüştüm, salona normal DVD oynatıcı kurdum ümidi kesince.

Elimde 1 tane daha disk var ama önemli verilerim var işte problem orada. Aslında dur, harici diske yedeklemiş olmam lazım. Yarın bir daha deneyeyim PS3'ü. Film açacaktım PS3'ün Blu-ray oynatıcısı ile daha iyi olur diye düşünmüştüm, salona normal DVD oynatıcı kurdum ümidi kesince.

PS3 ses çıkarmıyorsa iyi bir çözüm olurdu sizin açınızdan hem hala YouTube gibi yerleri açabiliyor bugün deneyecekmişsiniz umarım açılır.

Arkadaşlar, sorunu maalesef ki HDD'yi değiştirerek çözdüm(3. HDD deneyişim). Değer miydi bilmiyorum içimde buruk bir pişmanlık var nedense :D

Arkadaşlar, sorunu maalesef ki HDD'yi değiştirerek çözdüm(3. HDD deneyişim). Değer miydi bilmiyorum içimde buruk bir pişmanlık var nedense :D
Tecrübe oldu diyelim :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı