PS3 + sistem vs PS5 + sistem

Batuhan buba

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar size soru soracağım. Bütçeme göre konsol ile bilgisayar alacağım. PS3 alıp iyi bir bilgisayar almak mı? Yoksa PS5 alıp kötü bilgisayar almak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar size soru soracağım. Bütçeme göre konsol ile bilgisayar alacağım. PS3 alıp iyi bir bilgisayar almak mı? Yoksa PS5 alıp kötü bilgisayar almak mı?
Sadece oyun odaklı olur ara sıra YouTube falan açarım diyorsan Series S + PS5.

Asil Series S alip ortalama Pc almak daha cok isini gorecektir.Ya da digital PS5.

PS3 vs PS5.

Hocam bütçem 6,5 k 4000 TL'ye Xbox Series S almayı düşünüyorum ikinci el 2500 TL bilgisayar almayı düşünüyorum nasıl.
PCden beklentilerin nelerdir,gunluk islerin icin vs mi? Yoksa o paranin hepsine PC de alabilirsin eger oyunu dusunuyorsan.

Hocam Online oyunculuk kısmını unutuyorsunuz, arkadaşlarla oyun oynamak çok hoşuma gitmiyor derseniz Series S + PS3 yapmanızı öneririm, çünkü PS5 oyunları cidden 400-700 birim paraları hak etmiyor. 2. Elden APU vs eski sistem bulursanız onlara da yönelebilirsiniz PS3 yerine.
Bana soracak olursanız şu an indirim kovalaya kovalaya bir sistem toplardım çünkü Xbox'ta Gamepass sistemini kullanacaksınız ve bilgisayardan Gamepass'i kullanmak daha mantıklı geliyor.

PS3 hala Online oynanabiliyor diye duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…