PS3 + sistem vs PS5 + sistem

Batuhan buba

Picopat
Katılım
29 Mart 2021
Mesajlar
283
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar size soru soracağım. Bütçeme göre konsol ile bilgisayar alacağım. PS3 alıp iyi bir bilgisayar almak mı? Yoksa PS5 alıp kötü bilgisayar almak mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Online oyunculuk kısmını unutuyorsunuz, arkadaşlarla oyun oynamak çok hoşuma gitmiyor derseniz Series S + PS3 yapmanızı öneririm, çünkü PS5 oyunları cidden 400-700 birim paraları hak etmiyor. 2. Elden APU vs eski sistem bulursanız onlara da yönelebilirsiniz PS3 yerine.
Bana soracak olursanız şu an indirim kovalaya kovalaya bir sistem toplardım çünkü Xbox'ta Gamepass sistemini kullanacaksınız ve bilgisayardan Gamepass'i kullanmak daha mantıklı geliyor.
 
Hocam Online oyunculuk kısmını unutuyorsunuz, arkadaşlarla oyun oynamak çok hoşuma gitmiyor derseniz Series S + PS3 yapmanızı öneririm, çünkü PS5 oyunları cidden 400-700 birim paraları hak etmiyor. 2. elden APU vs eski sistem bulursanız onlara da yönelebilirsiniz PS3 yerine.
Bana soracak olursanız şu an indirim kovalaya kovalaya bir sistem toplardım çünkü Xbox'ta Game Pass sistemini kullanacaksınız ve bilgisayardan Game Pass'i kullanmak daha mantıklı geliyor.

PS3 hala Online oynanabiliyor diye duymuştum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı