Neden olmasın?
Tamir görmemişse ve ısınınca kapanma yada cd okumama gibi sorunları yoksa iyi fiyat. Eğer bütçe artabilirse 6-7 bine PS4 fat mat kasa daha mantıklı olur.Dostlar iyi akşamlar, sahibinden temiz, hatasız 320 GB PS3 buldum. Sizce alınır mı? Bir süre oynayıp 4500 TL gibi bir fiyata satmayı düşünüyorum. Fiyatı uygun geldi.
Kozmetik durumu nedir? Yanında kol veriyor mu? Tamir görmüş mü?Fiyat uygun mu hocam sence?
Kozmetik durumu nedir? Yanında kol veriyor mu? Tamir görmüş mü?
Al al.Kozmetik durumu çok iyi cihazın içi açılmamış çizik dahi yok tek kollu 2-3 tane de oyun veriyor CD'li.
Çok iyi fiyat test edip alınır.Kozmetik durumu çok iyi cihazın içi açılmamış çizik dahi yok tek kollu 2-3 tane de oyun veriyor CD'li.
satmama riskinizde vvar hocam ps3 süperslim 500 gb vardı bendede 4000 tlye zor sattımDostlar iyi akşamlar, sahibinden temiz, hatasız 320 GB PS3 buldum. Sizce alınır mı? Bir süre oynayıp 4500 TL gibi bir fiyata satmayı düşünüyorum. Fiyatı uygun geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.