PS3 Super Slim açılmıyor

zoi

Yoctopat
Katılım
14 Ağustos 2022
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Geçen yaz PS3 Super Slim cihazımı kırma amaçlı birtakım yollar izlemiştim. Yabancı bir kaynaktan öğrendiklerimle USB aracılığıyla yazılım yüklemiştim. Bir şeyleri yanlış yapmış olacağım ki sistemi daha açamamıştım. Şimdi cihazı kurtarmaya çalışıyorum ama sistem açılmıyor, recovery Mode'u açamıyorum.
Power tuşuna basılı tutunca tek beep sesi geliyor kapanana kadar. Diğer beep sesleri bir türlü gelmiyor.
Önceden cihazdan hard disk okuma gürültüsü gelirdi biraz onu da hiç duyamıyorum. PS3 Controller'ı kabloyla bağlayınca da ışıkları yanmıyor. (açış denemelerimden birinde HDD gürültüsü de vardı Controller ışıkları da yanıyordu)
“Yellow light of death” dedikleri durum mu bu?
Yapabileceğim bir şey var mı?
Teşekkürler, iyi sosyaller.
 
siyah ekran, hdmi’den görüntü bile almıyor.
Hocam devamında ne oluyor yani beklemeye devam edince ne oluyor ? Ayrica PlayStation'un acma tusuna basili tut 2 toplam 2 adet bip sesi duyunca düğmeye basmayı bırak. Yine bir şey yoksa HDD'yi PC'ye tak ve biçimlendir. Kırma işleminin yanlış olması sonucu bu hataya düştüğünü yazmışsın SuperSlim'e HAN ve HEN'den başka jailbreak yapamazsin. Bunlarında kurulumu hicbir şekilde PlayStation'a zarar vermez ama verirsede sadece sistem yazılımıyla alakalı bir sorun onun dışında hiçbir sorun yok.
 

Geri
Yukarı