PS3 tamir servisi önerisi

LionelMaradona

Hectopat
Uzun zamandır köşede yatan PS3 Slim'im var. Cihaz açılmıyor. Gözünüz kapalı güveneceğiniz, tamir işlemi sonrası destek veren bir yer var mı?

Antalya'da yaşıyorum ama başka şehire de yollayabilirim onarım için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır köşede yatan PS3 Slim'im var. Cihaz açılmıyor. Gözünüz kapalı güveneceğiniz, tamir işlemi sonrası destek veren bir yer var mı?

Antalya'da yaşıyorum ama başka şehire de yollayabilirim onarım için.

Cihazı açmak istediğin zaman bir hareketlilik oluyor mu? Ötme veya ekranda hata kodu verme gibi. Arızayı tespit ederseniz ona göre servise gönderirsiniz. Basit bir HDD hatası falansa servise gerek yok yeni bir HDD alarak kendinizde onarmış olursunuz.

Cihazı açmak istediğin zaman bir hareketlilik oluyor mu? Ötme veya ekranda hata kodu verme gibi. Arızayı tespit ederseniz ona göre servise gönderirsiniz. Basit bir HDD hatası falansa servise gerek yok yeni bir HDD alarak kendinizde onarmış olursunuz.
Hiçbir tepkime yok. Geçmişte rebaling işlemi görmüştü zaten. En son içini açtım macun yenilemek için. O gün bugündür çalışmıyor.

Son düzenleme:
Hiçbir tepkime yok. Geçmişte rebaling işlemi görmüştü zaten. En son içini açtım macun yenilemek için. O gün bugündür çalışmıyor.

Bir kabloyu takmamis olabilirsiniz.

Arkadaşlar mantık sadece size has bir yeti değil. Uzun zaman önce gerekli incelemeyi, araştırmayı yapıp kutusuna koymuştum. Sizden konu içeriğinde sorulan soruya cevap vermenizi bekliyorum, bunun dışında bir soru sorduğumu hatırlamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı