PS3 vs Xbox 360

Hangisi Sizce

• Oy verenlerin toplamı
    26
Arkadaşlar merhaba. Elimde fat PS3 (cfwli), bir de Xbox 360(orijinal) var. Ikinisin fiyatı da 200TL ve benim sadece bir tanesini almam gerek. Ikisini de alırım da para var ama gerekli izin yok aile tarafından. Neyse sizce hangisini alayım? Garfik gücü açısından Xbox daha güçlü biliyorum ama onda da sadece Call of Duty MW1, 2, 3 - Black Ops 1, fable1, 2, 3 vs tipinde oyunlar var. PS3 malum kırık olinca içi dolu. Kararsız kaldım hangisi sizce?

Bence PS3 al. Tabi online oyunlar ile işin yoksa

Tercihinizi PS3'den yana kullanmanız daha sağlıklı olur.

Eski nesil konsollarda serverler artık bomboş ne yazık ki. Ne kadar şiddetle korsan oyunu tavsiye etmesek de PS3 daha mantıklı bir tercih olur. Exclusive oyunlar büyük bir artı Playstation tarafında.
Benim takıldığım tek nokta YouTube'da videolar var "xbox 360 vs PS3" başlığı altında. O videoları izleyince bi tereddüte düştüm.
Eski nesil konsollarda serverler artık bomboş ne yazık ki. Ne kadar şiddetle korsan oyunu tavsiye etmesek de PS3 daha mantıklı bir tercih olur. Exclusive oyunlar büyük bir artı Playstation tarafında.
PS3 te ben Beyond Two souls, Last Of Us ve Uncharted biliyorum exclusive olarak. Önerilerin nedir bunlardan başka.

Boş değil, oldukça dolu, hala MW1,MW2,MW3,BO1,BO2 Battlefield 3-4-Hardline, çoğunda oyuncular hala var. Yani oynanacak bir durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…