PS3 vs Xbox 360

Hangisi Sizce

• Oy verenlerin toplamı
    26
Boş değil, oldukça dolu, hala MW1,MW2,MW3,BO1,BO2 Battlefield 3-4-Hardline, çoğunda oyuncular hala var. Yani oynanacak bir durumda.
Online oynamayacaksanız, Xbox 360 daha isabetli olacaktır.
Neden? Diğer arkadaşlar tamamen PS3 önermişler. Ha teknik açıdan Xbox daha güçlü ve fps-grafil açısından daha iyi biliyorum. Geçen yılda Xbox 360 kullandım. Daha ilk PS3 deneyimim olacak.

Neden? Diğer arkadaşlar tamamen PS3 önermişler. Ha teknik açıdan Xbox daha güçlü ve fps-grafil açısından daha iyi biliyorum. Geçen yılda Xbox 360 kullandım. Daha ilk PS3 deneyimim olacak.
Ben de oylamada PS3'e hakkımı kullandım fakat Online oynamayacağınızı öğrendikten Xbox 360 almanızı daha isabetli buldum, fakat PS3'e göre daha güçlü sizin dediğiniz gibi.

Ben de oylamada PS3'e hakkımı kullandım fakat Online oynamayacağınızı öğrendikten Xbox 360 almanızı daha isabetli buldum, fakat PS3'e göre daha güçlü sizin dediğiniz gibi.

Bu yüzden delirmek üzereyim. Ama PS3 alacağım sanırsam. Türkçe desteği vs falan var.
Diğer konulardan bir mesaj gördüm ve beni gerçekten tatmin etti diyebilirim. Teşekkürler bu arada arkadaşa. Mesaj ;
Tabii ki PS3. Nedenleri:

PS3'ü kırmak çok kolaydır. Bir USB Flash Bellek ve 15 dakika ile konsolunuzu kırabilirsiniz. Xbox 360'da cihazın içinin açılıp çip takılması gerekir.

PS3 serin ve sessiz çalışır. Xbox 360 ise yeri göğü inletir.

PS3 daha sağlamdır. Piyasada tamirsiz Xbox 360 bulmak imkansıza yakındır. Çoğu en azından bir kere 3K hatası vermiştir.

PS3 teknik servisi daha iyidir. Her yerde tamir edecek ustayı bulabilirsiniz. Xbox 360'da tam tersi.

PS3'ün orijinal ve kırık oyunlarını bulmak çok kolaydır. Çok ucuza onlarca orijinal PS3 oyunu bulabilirsiniz. Birçok kırık oyun sitesi mevcut. PS3 için bir sürü Türkçe yamalı oyun çıkmıştır. Internette çok rahat Türkçe yama bulabilirsiniz. Xbox 360'da tam tersidir.

PS3'ün çok geniş ve kaliteli oyun kütüphanesi bulunur. Birçok insan sadece bu oyunlar için bu konsolu almışlardır. Xbox 360 bu kadar zengin değildir. Xbox 360 erken kırıldığı için bu kadar yüksek satış adedine erişebilmiştir.

PS3'ün dahili Wi-Fi yongası vardır ve sabit diski değiştirilebilir. Xbox 360'da Wi-Fi için aparak depolama yükseltmek için özel Xbox sabit diski almak gerekir. Fiyatları ateş pahasıdır.

Bunlar sayabildiğim nedenlerdir. Daha birçok neden var.

PS3 bence daha iyi, kırık olması oyun için daha avantajlı. Hem korsan oyun (her ne kadar tavsiye etmesem de olan bu) hem orijinal oyun ulaşımı, Xbox 360 oyununa nazaran ulaşımı kat be kat çok kolay. İstanbul, Ankara gibi yerlerde yaşamıyorsan Xbox 360 oyunları ve donanımı piyasada yok.

PS3'ü fat kasada almanı tavsiye etmem. Çok büyük arızalara gebe. Her ne kadar başıma gelmese de başına gelmiş binlerce kullanıcı var.

Dikkat etmek lazım.

Maalesef fat kasa. PS3 ile kafama takılan konu şu; GTA 5'te view distance diye geçen ayarın Xbox'a nazaran daha düşük olması. Ve evet Karaman'da yaşıyorum ve burada kimsenin Xbox'tan haberi yok. Dolayısıyla oyun, kol vs bulamıyorum. Varsada çok uçuk.
Neyse. PS3 devam o zaman. Cevap veren bütün kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Iyi günler.

Son düzenleme:
Bu mesajı ben yazmıştım.
View distance gayet iyi.

Bu arada zaten PS3 almaya karar vermişsin ama şunu da ekleyim. Xbox 360 modeli son çıkan slim kasalardan değilse Red Ring Of Dead verme ihtimali var. Sırf o yüzden bile PS3 derim

PS3'den vazgeçmeyin hocam zamanında 360 kullanmış birisi olarak söylüyorum bunu oyun kıtlığı yaşarsınız ayrıca PS3'e özel oyunlarda Türkçe altyazı dublaj var Online bedava ki hala giren oynayan var Sony zaten bunu bildiği için kapatmıyor belliki Online serverlar 2-3 yıl daha ayakta olacaktır heleki Black Ops ve Modern Warfare Battlefield 4 içinse 2 yıl fazla olabilir bu süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…