PS3 ya da XBOX 360' a Fare ve Klavye Bağlanır mı ?

Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar eğer bağlanıyorsa ve PC' deki fareyle oyun oynama keyfini veriyorsa birinden birini almayı düşünüyorum. İnternetten biraz araştırdım da galiba özel fare + klavye setleri satılıyormuş doğru mu ? Az önce kuzenimin PS3' de fare bağlamayı denedim PS3' ün menüsünde çalışıyor ama oyuna girince çalışmıyor. Mümkün müdür acaba ?

Bende 2 hafta sürmez 3 günde alışır diyorum :D

Gerçekten o kadar kolay mı alışmak? Hep ben fare-klavye ikilisini kullandığım için kol ile COD, Crysis falan oynamayı hayal edince baya zor geliyor bana. Hani mause sağ elinin altında avunun içinde bir hareketine bakıyor ama kol ile parmaklarınla yön vermek falan bilmiyorum yani oynamak lazım aslında.

Alışmak sorun değil ki. Sorun kol ile oyun oynamayı sevmemem. Yani alışşam bile zevk alamıyorum oynarken. XCM aparatı ile bağlayınca PC' deki oyun hassasiyetini ve zevkini verebiliyor mu ? Eğer durum böyleyse 500 TL' ye belki bir PS3 alabilirim. Şu an kullandığım laptopda hiçbir oyunu doğru düzgün oynayamıyorum çünkü. Yeni PC toplayayım desem de şu an için alacak durumda değilim.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı