PS3'de görüntü gitmesi

sg07

Picopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Antrenör
Merhaba, sorun başlıkta belirttiğim gibidir. Normal bir şekilde PS3 menüsündeyken bir anda görüntü gitti ve bir daha gelmedi. Hem monitör hem de televizyonda denedim. Yine görüntü gelmedi. HDMI kablosunu da değiştirdim, yine sonuç alamadım. Neden olmuş olabilir? Tamiri kaç TL'ye patlar?

Merhaba, sorun başlıkta belirttiğim gibidir. Normal bir şekilde PS3 menüsündeyken bir anda görüntü gitti ve bir daha gelmedi. Hem monitör hem de televizyonda denedim. Yine görüntü gelmedi. HDMI kablosunu da değiştirdim, yine sonuç alamadım. Neden olmuş olabilir? Tamiri kaç TL'ye patlar?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu dene. Normalde başka tvye bağlandığında yapılması gereken bir işlem ama sen yinede dene belki çalışır.

Güç kablosunu kontrol ettiniz mi? Herhangi bir renk verip mi kapandı yoksa direk gitti mi?

Yanlış hatırlamıyorsam bir kombinasyon vardı. PS3 açıkken açma kapama tuşuna basılı tutuyorsunuz ve ses çıkıyor kapanıyor. Elinizi çekmiyorsunuz basmaya devam ediyorsunuz iki kere bip sesi gelip görüntü ayarları sıfırlanıyordu. İşe yaramazsa fiziksel arıza gibi gözüküyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu dene. Normalde başka tvye bağlandığında yapılması gereken bir işlem ama sen yinede dene belki çalışır.

Onları da yaptım fakat sonuç alamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı