Gerald_Emo Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 599 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #1 Ban yemiş olma ihtimalim yok. PS5 ve telefondan hesabıma girebiliyorum ama PS3'ten giriş yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2024-09-02 at 19.48.57.jpeg 124,7 KB · Görüntüleme: 53 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2024
Ban yemiş olma ihtimalim yok. PS5 ve telefondan hesabıma girebiliyorum ama PS3'ten giriş yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
kutadubilg Centipat Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 62 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Eylül 2024 #2 Cihazın cracklimi.
Smuya Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 2.373 Makaleler 16 Çözümler 2 2 Eylül 2024 #3 Gerald_Emo dedi: Ban yemiş olma ihtimalim yok. PS5 ve telefondan hesabıma girebiliyorum ama PS3'ten giriş yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Kendi şifreniz ile mi girmeye çalışıyorsunuz yoksa PS3 özel şifresi ile mi? PSN bağlantınızı sadece özel şifre ile açabilirsiniz 3 konsolunda. kutadubilg dedi: Cihazın cracklimi. Genişletmek için tıkla... Crack PS3 cihazları PSN sistemine bağlanabiliyor.
Gerald_Emo dedi: Ban yemiş olma ihtimalim yok. PS5 ve telefondan hesabıma girebiliyorum ama PS3'ten giriş yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Kendi şifreniz ile mi girmeye çalışıyorsunuz yoksa PS3 özel şifresi ile mi? PSN bağlantınızı sadece özel şifre ile açabilirsiniz 3 konsolunda. kutadubilg dedi: Cihazın cracklimi. Genişletmek için tıkla... Crack PS3 cihazları PSN sistemine bağlanabiliyor.
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.604 Makaleler 11 Çözümler 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #4 Gerald_Emo dedi: Ban yemiş olma ihtimalim yok. PS5 ve telefondan hesabıma girebiliyorum ama PS3'ten giriş yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Saat doğrumu?
Gerald_Emo dedi: Ban yemiş olma ihtimalim yok. PS5 ve telefondan hesabıma girebiliyorum ama PS3'ten giriş yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Saat doğrumu?
Gerald_Emo Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 599 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #5 Yerayay dedi: Saat doğru mu? Genişletmek için tıkla... İnternetten doğrulayınca şu an saat 20.02 ama konsola göre 19.02 olarak gösteriyor elle yapınca yanlış yaptı sanıyor. Smuya dedi: Kendi şifreniz ile mi girmeye çalışıyorsunuz yoksa PS3 özel şifresi ile mi? PSN bağlantınızı sadece özel şifre ile açabilirsiniz 3 konsolunda. Crack PS3 cihazları PSN sistemine bağlanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Özel şifreyi giriyorum hatta 4 veya 5 kere denedim sorun çıkarttı normalde sistemim henli idi gittim formatladım hala aynı hatayı alıyorum.
Yerayay dedi: Saat doğru mu? Genişletmek için tıkla... İnternetten doğrulayınca şu an saat 20.02 ama konsola göre 19.02 olarak gösteriyor elle yapınca yanlış yaptı sanıyor. Smuya dedi: Kendi şifreniz ile mi girmeye çalışıyorsunuz yoksa PS3 özel şifresi ile mi? PSN bağlantınızı sadece özel şifre ile açabilirsiniz 3 konsolunda. Crack PS3 cihazları PSN sistemine bağlanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Özel şifreyi giriyorum hatta 4 veya 5 kere denedim sorun çıkarttı normalde sistemim henli idi gittim formatladım hala aynı hatayı alıyorum.
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.604 Makaleler 11 Çözümler 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #6 Gerald_Emo dedi: İnternetten doğrulayınca şu an saat 20.02 ama konsola göre 19.02 olarak gösteriyor elle yapınca yanlış yaptı sanıyor. Özel şifreyi giriyorum hatta 4 veya 5 kere denedim sorun çıkarttı normalde sistemim henli idi gittim formatladım hala aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Sistem 4.91 değil mi hocam kesin olarak?
Gerald_Emo dedi: İnternetten doğrulayınca şu an saat 20.02 ama konsola göre 19.02 olarak gösteriyor elle yapınca yanlış yaptı sanıyor. Özel şifreyi giriyorum hatta 4 veya 5 kere denedim sorun çıkarttı normalde sistemim henli idi gittim formatladım hala aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Sistem 4.91 değil mi hocam kesin olarak?
Smuya Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 2.373 Makaleler 16 Çözümler 2 2 Eylül 2024 #7 Gerald_Emo dedi: Özel şifreyi giriyorum hatta 4 veya 5 kere denedim sorun çıkarttı normalde sistemim henli idi gittim formatladım hala aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz güncel mi? Az önce kendi PS3 cihazım ile PSN bağlantısını sorunsuzca gerçekleştirdim.
Gerald_Emo dedi: Özel şifreyi giriyorum hatta 4 veya 5 kere denedim sorun çıkarttı normalde sistemim henli idi gittim formatladım hala aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz güncel mi? Az önce kendi PS3 cihazım ile PSN bağlantısını sorunsuzca gerçekleştirdim.
Gerald_Emo Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 599 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #8 Yerayay dedi: Sistem 4.91 değil mi hocam kesin olarak? Genişletmek için tıkla... Aynen kesin olarak 4.91 şimdi orinal yaptım sonra hen yükledim hala girmiyor PSN'ye. Smuya dedi: Sisteminiz güncel mi? Az önce kendi PS3 cihazım ile PSN bağlantısını sorunsuzca gerçekleştirdim. Genişletmek için tıkla...
Yerayay dedi: Sistem 4.91 değil mi hocam kesin olarak? Genişletmek için tıkla... Aynen kesin olarak 4.91 şimdi orinal yaptım sonra hen yükledim hala girmiyor PSN'ye. Smuya dedi: Sisteminiz güncel mi? Az önce kendi PS3 cihazım ile PSN bağlantısını sorunsuzca gerçekleştirdim. Genişletmek için tıkla...
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.604 Makaleler 11 Çözümler 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #9 Gerald_Emo dedi: Aynen kesin olarak 4.91 şimdi orinal yaptım sonra hen yükledim hala girmiyor PSN'ye. Genişletmek için tıkla... DNS ayarlarını özele çekin birincili 8.8.8.8 ikincili ise 8.8.4.4 yapın.
Gerald_Emo dedi: Aynen kesin olarak 4.91 şimdi orinal yaptım sonra hen yükledim hala girmiyor PSN'ye. Genişletmek için tıkla... DNS ayarlarını özele çekin birincili 8.8.8.8 ikincili ise 8.8.4.4 yapın.
Gerald_Emo Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 599 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #10 Yerayay dedi: DNS ayarlarını özele çekin birincili 8.8.8.8 ikincili ise 8.8.4.4 yapın. Genişletmek için tıkla... Şu anda 80010519 hatası verdi ama dediğim gibi PS5'ten ve telefondan girebiliyorum ban da yemedim.
Yerayay dedi: DNS ayarlarını özele çekin birincili 8.8.8.8 ikincili ise 8.8.4.4 yapın. Genişletmek için tıkla... Şu anda 80010519 hatası verdi ama dediğim gibi PS5'ten ve telefondan girebiliyorum ban da yemedim.