Gerald_Emo
Hectopat
Daha fazla
Kendi şifreniz ile mi girmeye çalışıyorsunuz yoksa PS3 özel şifresi ile mi? PSN bağlantınızı sadece özel şifre ile açabilirsiniz 3 konsolunda.Ban yemiş olma ihtimalim yok. PS5 ve telefondan hesabıma girebiliyorum ama PS3'ten giriş yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Crack PS3 cihazları PSN sistemine bağlanabiliyor.Cihazın cracklimi.
Saat doğrumu?Ban yemiş olma ihtimalim yok. PS5 ve telefondan hesabıma girebiliyorum ama PS3'ten giriş yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Saat doğru mu?
Kendi şifreniz ile mi girmeye çalışıyorsunuz yoksa PS3 özel şifresi ile mi? PSN bağlantınızı sadece özel şifre ile açabilirsiniz 3 konsolunda.
Crack PS3 cihazları PSN sistemine bağlanabiliyor.
İnternetten doğrulayınca şu an saat 20.02 ama konsola göre 19.02 olarak gösteriyor elle yapınca yanlış yaptı sanıyor.
Özel şifreyi giriyorum hatta 4 veya 5 kere denedim sorun çıkarttı normalde sistemim henli idi gittim formatladım hala aynı hatayı alıyorum.
Sisteminiz güncel mi? Az önce kendi PS3 cihazım ile PSN bağlantısını sorunsuzca gerçekleştirdim.Özel şifreyi giriyorum hatta 4 veya 5 kere denedim sorun çıkarttı normalde sistemim henli idi gittim formatladım hala aynı hatayı alıyorum.
Sistem 4.91 değil mi hocam kesin olarak?
Sisteminiz güncel mi? Az önce kendi PS3 cihazım ile PSN bağlantısını sorunsuzca gerçekleştirdim.
Aynen kesin olarak 4.91 şimdi orinal yaptım sonra hen yükledim hala girmiyor PSN'ye.
DNS ayarlarını özele çekin birincili 8.8.8.8 ikincili ise 8.8.4.4 yapın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.