Çözüldü PS3'e The Last of Us Part 1 yükleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

foster

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler, PS3 sahibiyim ve The Last of Us Part 1 yüklemek istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Detaylı anlatırsa çok sevinirim, hiçbir şey bilmiyorum çünkü.

Çözüm
İyi günler, PS3 sahibiyim ve The Last of Us Part 1 yüklemek istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Detaylı anlatırsa çok sevinirim, hiçbir şey bilmiyorum çünkü.

Bu mağazalardan birini yükleyin içinde var TLOU Türkçe. Bu arada PS3 de part 1 değil The Last of Us 2013 var o da alt yazılı.
Kanka PSN hesap kurdunmu cihaza giriş yapılımı.

Kurmadım dediklerini yapmadım nasıl yapacağım.

Boyle bir şey dememesi lazım. Her şeyi sorunsuz yaptın mı mağazanın sürümü eski görünüyor onu güncellemediginden lisansı kurmamış olabilir. Bir de sistemi güncelledin değil mi?

Size ulaşabileceğim Instagram adresi olur numara olur özel olur yapalım şunu çok uğraştırıcı kusura bakmayın.

Kanka lisans yenilerseniz girebilirsiniz diyor olmadı Allah için bir el atsan.
PS sürümünüz güncel değilse ve 90 gündür PSN hesabına giriş yapılmamışsa öyle diyor. Girebiliyorsanız PSN girmelisiniz. 4.86 sürümü yazmışsınız dün. Güncellediniz mi onu? Ya güncelleyeceksiniz ya da bilgisayardan falan tam oyunu indirip atacaksınız. Benimkinin de sürümü eskiydi güncellemeye üşendiğimden bilgisayardan indirip attım. Aynı hatayı almıştım mağazadan indirince.

Kurmadım dediklerini yapmadım nasıl yapacağım.

Size ulaşabileceğim Instagram adresi olur numara olur özel olur yapalım şunu çok uğraştırıcı kusura bakmayın.

Maalesef forumda paylasmak yasak .PSN girmediğinizden dolayı hata veriyor mantıken hesap sız nasıl oyunu alabilirsin diyor resmen.
PSN hesabınızı girin deneyin.
Size güncelleyin demiştim sistemi video atmıştım yaptınız değilmi?

PS sürümünüz güncel değilse ve 90 gündür PSN hesabına giriş yapılmamışsa öyle diyor. Girebiliyorsanız PSN girmelisiniz. 4.86 sürümü yazmışsınız dün. Güncellediniz mi onu? Ya güncelleyeceksiniz ya da bilgisayardan falan tam oyunu indirip atacaksınız. Benimkinin de sürümü eskiydi güncellemeye üşendiğimden bilgisayardan indirip attım. Aynı hatayı almıştım mağazadan indirince.

Sürümü güncelledim 4.91 son sürüm yüklü PSN hesabı açıyorum şu an yeni hesap sorun olmaz değil mi?

Maalesef forumda paylasmak yasak .PSN girmediğinizden dolayı hata veriyor mantıken hesap sız nasıl oyunu alabilirsin diyor resmen.
PSN hesabınızı girin deneyin.
Size güncelleyin demiştim sistemi video atmıştım yaptınız değilmi?
Yeni hesap açıp girsem sorun olmaz değil mi giriyorum şuan?

Olmaz hesap olsunda isterseniz eskisini girin kupa bakımdan iyi olur.
Teşekkürler.

Sürümü güncelledim 4.91 son sürüm yüklü PSN hesabı açıyorum şu an yeni hesap sorun olmaz değil mi?
Yeni hesap açıp girersiniz o zaman evet, sorun olmaz. Oyuna girince de 27 GB indirecek ama uzun sürebilir. İnterneti kısıtlıyor PS3'ün teknolojisi. Sonrasında oynayabilmeniz gerekiyor sıkıntısız.

Yeni hesap açıp girersiniz o zaman evet, sorun olmaz. Oyuna girince de 27 GB indirecek ama uzun sürebilir. İnterneti kısıtlıyor PS3'ün teknolojisi. Sonrasında oynayabilmeniz gerekiyor sıkıntısız.

Hocam bu hizmet bakım aşamasında diyor ne yapmam lazım.

Olmaz hesap olsunda isterseniz eskisini girin kupa bakımdan iyi olur.
Hizmet bakım aşamasında diyor ne yapmam gerekiyor?

Yeni hesap açıp girsem sorun olmaz değil mi giriyorum şu an?

Teşekkürler.

Bu arada gene lisans hatası verirse silin gene yükle yapın sıkıntısız giriceksiniz. Oyunda Türkçeyi seçin oyunu kendi içinde indirecek inince sıkıntısız oynayabilirsin başka işlem kalmıyor.

Hocam bu hizmet bakım aşamasında diyor ne yapmam lazım.

Hizmet bakım aşamasında diyor ne yapmam gerekiyor?
SS atın.

Bu arada gene lisans hatası verirse silin gene yükle yapın sıkıntısız giriceksiniz. Oyunda Türkçeyi seçin oyunu kendi içinde indirecek inince sıkıntısız oynayabilirsin başka işlem kalmıyor.

SS atın.
IMG_20241115_145651.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı