Roma1972 Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 165 Çözümler 1 16 Aralık 2020 #31 Peki ya oyunlara parası yetmeyen insanlar?
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 16 Aralık 2020 #32 Hamza Ensar Sağlam dedi: Kırdıranı da ilgilendiriyor. Genişletmek için tıkla... Kırdıran kişinin üzerinde hiçbir sorumluluk bulunmuyor.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Kırdıranı da ilgilendiriyor. Genişletmek için tıkla... Kırdıran kişinin üzerinde hiçbir sorumluluk bulunmuyor.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #33 Roma1972 dedi: Peki ya oyunlara parası yetmeyen insanlar? Genişletmek için tıkla... Ben de onu dedimya orijinali savunanlar sanki 2000 TL Windows aldı. OEM Key'ler zaten düzmece. Kemânkeş- dedi: Kırdıran kişinin üzerinde hiçbir sorumluluk bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Hapise atacaklarından değil. Ama kırdıran da hatalı.
Roma1972 dedi: Peki ya oyunlara parası yetmeyen insanlar? Genişletmek için tıkla... Ben de onu dedimya orijinali savunanlar sanki 2000 TL Windows aldı. OEM Key'ler zaten düzmece. Kemânkeş- dedi: Kırdıran kişinin üzerinde hiçbir sorumluluk bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Hapise atacaklarından değil. Ama kırdıran da hatalı.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 16 Aralık 2020 #34 Aynı şey mi? Onlar alabilir ama forumda soramazlar.
1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 16 Aralık 2020 #35 Windows'a 2000 TL vermek zorunda değiliz. Sen her yeni bilgisayara 2000 TL Windows alıp mı kuruyorsun?
Windows'a 2000 TL vermek zorunda değiliz. Sen her yeni bilgisayara 2000 TL Windows alıp mı kuruyorsun?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #36 William Crusader dedi: Aynı şey mi? Onlar alabilir ama forumda soramazlar. Genişletmek için tıkla... O saçmalık zaten. Sanırsın herkes zengin. Sen destek vermeyince adam para mı verecek sanki? 1.9 TDI dedi: Windows'a 2000 TL vermek zorunda değiliz. Sen her yeni bilgisayara 2000 TL Windows alıp mı kuruyorsun? Genişletmek için tıkla... Vermiyorsan korsana destek yok demeyeceksin.
William Crusader dedi: Aynı şey mi? Onlar alabilir ama forumda soramazlar. Genişletmek için tıkla... O saçmalık zaten. Sanırsın herkes zengin. Sen destek vermeyince adam para mı verecek sanki? 1.9 TDI dedi: Windows'a 2000 TL vermek zorunda değiliz. Sen her yeni bilgisayara 2000 TL Windows alıp mı kuruyorsun? Genişletmek için tıkla... Vermiyorsan korsana destek yok demeyeceksin.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 16 Aralık 2020 #37 Hamza Ensar Sağlam dedi: O saçmalık zaten. Sanırsın herkes zengin. Sen destek vermeyince adam para mı verecek sanki? Vermiyorsan korsana destek yok demeyeceksin. Genişletmek için tıkla... Kardeşim buranın kurallarını o ''korsana destek yok'' diyenler koymuyor. Onlar kurallara uyuyor. Kafada var herhalde senin?
Hamza Ensar Sağlam dedi: O saçmalık zaten. Sanırsın herkes zengin. Sen destek vermeyince adam para mı verecek sanki? Vermiyorsan korsana destek yok demeyeceksin. Genişletmek için tıkla... Kardeşim buranın kurallarını o ''korsana destek yok'' diyenler koymuyor. Onlar kurallara uyuyor. Kafada var herhalde senin?
1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 16 Aralık 2020 #38 Hamza Ensar Sağlam dedi: O saçmalık zaten. Sanırsın herkes zengin. Sen destek vermeyince adam para mı verecek sanki? Vermiyorsan korsana destek yok demeyeceksin. Genişletmek için tıkla... Deneme sürümünü kullanırım. Sanki KMSpico kullan diyoruz sana... 20 TL'ye key alınca galiba adam öldürüyoruz sana göre galiba.
Hamza Ensar Sağlam dedi: O saçmalık zaten. Sanırsın herkes zengin. Sen destek vermeyince adam para mı verecek sanki? Vermiyorsan korsana destek yok demeyeceksin. Genişletmek için tıkla... Deneme sürümünü kullanırım. Sanki KMSpico kullan diyoruz sana... 20 TL'ye key alınca galiba adam öldürüyoruz sana göre galiba.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.953 Makaleler 4 Çözümler 57 16 Aralık 2020 #39 Kırdırmak korsana giriyorsa neden Recep Baltaş böyle bir konu açmış? PS3 3.55 Adım Adım JailBreak Rehberi [Dongle Gerektirmez!] | Technopat Sosyal
Kırdırmak korsana giriyorsa neden Recep Baltaş böyle bir konu açmış? PS3 3.55 Adım Adım JailBreak Rehberi [Dongle Gerektirmez!] | Technopat Sosyal
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 16 Aralık 2020 #40 Arkadaşlar PS3 cihazını kırmak yani Jailbreak korsana girmez. Ama oyun korsana girer. Sadece Jailbreak için rehber veriyorum. [Rehber] PS3 Nasıl Kırılır?
Arkadaşlar PS3 cihazını kırmak yani Jailbreak korsana girmez. Ama oyun korsana girer. Sadece Jailbreak için rehber veriyorum. [Rehber] PS3 Nasıl Kırılır?