PS3'e "ücretsiz" The Last of Us nasıl indirilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cihazı kırdırtmak denilen işlem yapman lazım. İstediğin oyunu yüklersin ama Online oyunlardan mahrumsun fakat onda da.
Tam olarak nasıl yapılıyor veya hangi durumlarda oluyor bilmiyorum ama arkadaşım da kırık PS 3'e sahipti ve istediği oyunu ücretsiz yükleyip online oynayabiliyordu. İnternette de araştırırsanız kırık PS 3'te online oynanabileceğini göreceksinizdir.

Ama yasal da değil.

Forumda PS3 kırma rehberi var.

Forumda PS3 kırma rehberi var.

Yasal olmadığı gerçeğini değiştirmiyor. Ona bakarsan OEM Key'lerin yasal olduğunu savunan moderatör bile vardı.
Nasıl bana açıklar mısın?
Bıçak ile insan da öldürülür, ekmek de kesilir.
Kıran kişinin korsancı olması gerekmez.

Korsan ile yasal çok farklı tabirler.

Burasının korsan oyunlar hakkında soru sorabileceğin bir yer olduğunu düşünmüyorum. İstersen internete sorabilirsin ama benim fikrim şu yönde, KORSAN OYUNA HAYIR.

Güzel arkadaşım bize kanıt göster.
Wikipedia'ya göre sadece Avustralya'da yasak.

Aklın senin en iyi kanıtın tabii varsa. Hiç yasal gibi görünüyor mu paralı oyunları ücretsiz almak? Öyleyse ben de istediğim gibi KMSpico kullanırım korsan oyun yüklerim. Türkiye'de yasak değil.

Aklın senin en iyi kanıtın tabii varsa. Hiç yasal gibi görünüyor mu paralı oyunları ücretsiz almak?
Biz oyunu değil jailbreak işlemini konuşuyoruz.
Kırılmış PS3 ile;
MKV izlemek
PSP ve PS2 oyunları oynamak
Daha iyi bir dosya yöneticisine sahip olmak
Modlar
Başka yazılımlar kurmak (Ubuntu kuranı var)
Bunları da yapabilirsin.
Merhaba. Ben PS3 aldım ve ona The Last of Us indirmek istiyorum ama ücretsiz. Nasıl indirebilirim? Yardım eder misiniz? Teşekkürler :)
Evet mesela bu mesaj korsan istemek oluyor.

Dediklerimi anladın mı @Hamza Ensar Sağlam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı