PS3'e yazılım atmak

Swindleerr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yeni PS3 aldım. Yazılım atacağım, bu konuda bana yardımcı olabilecek biri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video yardımcı olacaktır.

Videoyu izledim fakat bazı aksaklıklar çıktı. Eğer bu konudan anlıyorsanız Discord'dan falan görüşebilir miyiz?

@393060

Discord vesaire kullanmıyorum. Nasıl bir sıkıntı çıktı.

En baştan detaylı bir şekilde yaptıklarımı atıyorum.

Discord vesaire kullanmıyorum. Nasıl bir sıkıntı çıktı.

PS3'ün içinde hen vardı aldığımda. Fakat farklı bir profilde olduğu için ben kullanım sağlayamıyordum. Bende ayarlardan PS3 sistemini geri yükledim. Ama yine başlatırken hen logosu gözüküyordu. Ama ana sayfada uygulama yoktu. Bende attığınız videoyu izledim USB'ye HFW'yi attım falan ama sonra PS3 güncelleme dosyasını görmedi sonra bende başka bir videodan aldığım dosyayı attım onu gördü. Yükledim onu sonra videoda gösterilen siteye girip PS3'ten, hen yazılımını yükledim. Videoda adam yükleme bittikten sınra tarayıcıyı kapatınca tekrar bir yükleme başlıyordu ondan sonra PS3 kendini yeniden başlatıyordu ve işlem bitiyordu fakat bende tarayıcıyı kapattıktan sonra yükleme başlamadı. Niye olduğunu anlamadım. Belki önceden hen yüklü olduğu içindir dedim ve hard reset atmaya karar verdim. İnternetten baktım nasıl atılır diye PS3'ün BIOS'u gibi bir yere girip oradan PS3 sistemini geri yükle ye basıyorlardı. İlk güç tuşuna basılı tuttum PS3'ü kapattım sonra biraz bekleyip tekrar basılı tuttum. Normalde ilk bir tane bip sesi sonra art arda iki tane bip sesi gelip BIOS'un açılması gerekiyordu fakat ilk bir bip sesi geldi daha sonra bir tane daha geldi fakat üçüncü gelmedi ve BIOS'ta açılmadı direk ana sayfa açıldı. Yani anlayacağınız, anlam veremediğim bazı problemlerle karşı karşıyayım.

@Furkan17TR

Merhaba yeni PS3 aldım. Yazılım atacağım, bu konuda bana yardımcı olabilecek biri var mı?
@Onur Altuğ Sever @Kavin @Elyr @Manic Depressive @BlueMan23 @sonasker

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı