PS3 var Last of Us yüklemeyi düşünüyorum cihaz Slim olması lazım sizce nasıl PS3 versiyonuda iyi midir?
Oynanır mı?
Ekstra PS3 özel oynanması gereken kesin dediğiniz böyle hikayesi guzlu oyun var mı?
Teşekkürler Türkçe dil desteği var mi alt yazı bilginiz var mı?Evet oynanır bir sorun yaşamadım, infamous ve infamous 2 öneririm.
PS3 var Last of Us yüklemeyi düşünüyorum cihaz Slim olması lazım sizce nasıl PS3 versiyonuda iyi midir?
Oynanır mı?
Ekstra PS3 özel oynanması gereken kesin dediğiniz böyle hikayesi guzlu oyun var mı?
Red Dead 1 ve Hitman'i oynadım Uncharted düşünüyorum olabilir gör of War benlik değil pek ama teşekkürler peki hocam Last of Us için PS3'te alt yazı seçeneği falan var mıdır bilginiz var mı?
Altyazı var.Red dead 1 ve hitmani oynadım uncharted düşünüyorum olabilir gör of War benlik değil pek ama teşekürler peki hocam last of us için PS3 te alt yazı seçeneği falan varmıdır bilginiz var mı ?
Kırık olması lazım hen diye birşey var aktif olmuyordu ama oyunda içinde yok sanırım PS3 le uğraşan bir adam var götürüp gosterecemHocam PS3 cihazınız kırık mı, crack olarak mı indireceksiniz?
Oyunda Türkçe alt yazı seçeneği var, ama oyunu indirdiğinde oyun Türkçe olmayabilir, o yüzden Türkçe yama indirmen gerekir oda basit bir şey zaten.Kırık olması lazım HEN diye bir şey var aktif olmuyordu ama oyunda içinde yok sanırım PS3'le uğraşan bir adam var götürüp gostereceğim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.