PS3'te Last of Us oynanır mı?

ömer0147

Centipat
Daha fazla  
PS3 var Last of Us yüklemeyi düşünüyorum cihaz Slim olması lazım sizce nasıl PS3 versiyonuda iyi midir?
Oynanır mı?
Ekstra PS3 özel oynanması gereken kesin dediğiniz böyle hikayesi guzlu oyun var mı?

PS3 var Last of Us yüklemeyi düşünüyorum cihaz Slim olması lazım sizce nasıl PS3 versiyonuda iyi midir?
Oynanır mı?
Ekstra PS3 özel oynanması gereken kesin dediğiniz böyle hikayesi guzlu oyun var mı?

Evet oynanır bir sorun yaşamadım, infamous ve infamous 2 öneririm.

Oynanır mı?

Oynanır tabii ki hiçbir sorun olmaz önereceğim oyunlar da Uncharted 1-2-3, God of War 1-2-3, Hitman Absolution, Red Dead Redemption 1 bu oyunları da tavsiye ederim.

Red dead 1 ve hitmani oynadım uncharted düşünüyorum olabilir gör of War benlik değil pek ama teşekürler peki hocam last of us için PS3 te alt yazı seçeneği falan varmıdır bilginiz var mı ?

Kırık olması lazım HEN diye bir şey var aktif olmuyordu ama oyunda içinde yok sanırım PS3'le uğraşan bir adam var götürüp gostereceğim
Oyunda Türkçe alt yazı seçeneği var, ama oyunu indirdiğinde oyun Türkçe olmayabilir, o yüzden Türkçe yama indirmen gerekir oda basit bir şey zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı