PS3'ten PS4'e geçilmeli mi?

jeremy

Hectopat
Katılım
7 Şubat 2018
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bende PS3 var. Sizce PS3'ü Letgo'da falan satıp yerine PS4 almak mantıklı mı, yoksa bununla devam mı edeyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de PS3'ten PS4'e geçiş yaptım ve gayet memnunum, istediğim çoğu oyun PS3'te yokken PS4'te rahatça oynayabiliyorum. Ayrıca Dualshock 4 bana DS3'ten çok daha rahat geldi.Ayrıca ve ayrıca görüntü kalitesi daha net, arayüz daha rahat vs. kısacası, öneririm.
 
Tabii ki gecilir; Last of us Part II, Uncharted 4, Gran Turismo, God of War 4 icin bile gecilir. PRO almasan bile hem PS3'e cikan hemde PS4'e cikan multi-platform oyunlarda grafik kalitesi acisindan sanki tas devrinden uzay devrine gecis gibi olur.

Ama maddi gucun yerindeyse PS4 cok guzel. Ama ben ogrenciyim 1.100-1.200 lirayi konsola veremem. PS3'um var. Ustelik online icin PSN+ icin para dokmuyorum.
 
Hocam ben ps3'den ps4'e geçtim ve çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim. Gönül 4k tv de ister tabi ama bende de yok :)
Baktığın alternatiflerin fiyat farkı çok az gittigidiyor biraz daha pahalı. Satıcıların yorumları ikisindede iyi. Karar senin ikisinden de alabilirsin. Almadan önce indirimvekuponu sitesine bir bak istersen, uygun bir indirim kuponu vardır belki n11 veya gittigidiyor da. Evet sonuçta cebinden bir para çıkacak ama oynayınca iyiki geçmişim diyeceksin bence.
 
Evet indirimvekuponu.com sitesine baktım. Gittigidiyor'da yok ama n11 için %11 sevgilier günü kuponu var, bu üründe de geçerli ama maximum 44tl indirim uyguluyor. Olsun buna da şükür. Kupon n11'in sitesinde de varmış ama sevgililergünü falan diye bakmamıştım ben söylediğin iyi oldu teşekkürler. Valla ben de almaya karar verdim ps4. Benim ps3'ü letgo dışında satacak biryer var mı peki? Kaç para eder?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı