Ban riski herzaman var ve banlanma riski herzaman yuksek. Suan zaten odelerde en son firmware'in hacki cikmadigi icin istesenizde online oynayamazsiniz. İste bunun icin slim onerdim. Odelerin oyunu farkli her oyun odelerde calismaz iso uzantili oyun bulacaksiniz kaldiki normal ps3 oyunu bulmak bile zor.E3 Ode Pro Süper Slim modele takilinca başka bir işleme gerek kaliyor mu ? Ve cakma oyunlarda online oynandığı söyleniyor bu doğru mu yani ban riski yok mu ?
Fat modellerin hepsi kiriliyor versiyonun yuksek olsa bile downgrade yapabilirsin bunun icin birsey takilacakti ama 400$ değil. Kaziklamaya calismislar seni. 100 tl ye downgrade yapiliyor yaptiran arkadaslarim var.bende fat var , şuan kırılmıyor. kırılmıyor derken kadıköydeki yere götürdüm HAŞ serisi dediler. Kırılırda işlem için 400$ istediler. Aslında istemediler . Kırdırmanın bir anlamı yok . Böyle kullanıcaksın dediler. Gayette memnunum. Benimde param yok. Arkadaşlardan 2. el aldım. İnternetten aldım.
Pes13+Gta 4 Liber City : 50 TL aldım.
bu bir site var ünlü , ikinci el ordan oyunlara bak al. Zaten online oynıycam sevdasına tutulma internetinin iyi olması lazım.
Serilerine göre yapılıyor , bu tecnopat a üye olmam ve binlerce konuya baktıktan sonra aldım ps3 'ü. Benim ps3 sıfır fat olduğu için aldım. Slim e göre 300 tl daha ucuzdu. Serilerine göre kardeşim. Eğer ısrarcıycan veriyim ps3 'ü kırdır senin olsun.Fat modellerin hepsi kiriliyor versiyonun yuksek olsa bile downgrade yapabilirsin bunun icin birsey takilacakti ama 400$ değil. Kaziklamaya calismislar seni. 100 tl ye downgrade yapiliyor yaptiran arkadaslarim var.
1-) FAT (KALIN KASA)Fat modellerin hepsi kiriliyor versiyonun yuksek olsa bile downgrade yapabilirsin bunun icin birsey takilacakti ama 400$ değil. Kaziklamaya calismislar seni. 100 tl ye downgrade yapiliyor yaptiran arkadaslarim var.
Hiç gülesim yoktu.Zenginsin herhalde kardeş. Ben Ps3 alıcam ve almadan önce onu kırmayı düşüncem hee nasıl bi fantezi bu?
Auahuhsu tamam abicim sen devam böyle auahuah. Ps4 kirildi adam fat kirilamiyor diyor hala auahuah. Hadi bana eyvallah git 400$ ver oraya sen hakediyosunSerilerine göre yapılıyor , bu tecnopat a üye olmam ve binlerce konuya baktıktan sonra aldım ps3 'ü. Benim ps3 sıfır fat olduğu için aldım. Slim e göre 300 tl daha ucuzdu. Serilerine göre kardeşim. Eğer ısrarcıycan veriyim ps3 'ü kırdır senin olsun.
1-) FAT (KALIN KASA)
VERSİYONU DÜŞÜRÜLEBİLEN FAT ( KALIN KASA ) MODELLER
CECHH – CECHI - CECHJ - CECHK - CECHL – CECHM – CECHN – CECHO – CECHP – CECHQ
(Bu modellere sahip board lar NOR flash a sahip oldukları için düşürülebilirler)
VERSİYONU ŞU AN İÇİN DÜŞÜRÜLEMEYEN FAT (KALIN KASA) MODELLER
(Bu modellere sahip board lar NAND flash a sahip olduklarından şu an için düşürülemezler)
CECHA - CECHB - CECHC - CECHD - CECHE - CECHF - CECHG
Benim baktım şimdi benim ki CECHG
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.