PS4 2023'de alınır mı?

Fearoot88

Kilopat
PC toplamayı düşünüyordum fakat bütçeyi bayağı geçti ve daha sonra konsol alayım dedim. Xbox Series S alacaktım o da 10 bin olmuş, açıkçası bir Battlefield şu bu oynamak için 10 bin vermem, konsol dediğin 3 bin olur en fazla 4 bin olur. 10 bin ne? Xbox One bakayım dedim 7500 fiyatlarında geziyor ikinci eli, bir de tam saçmalık daha önce kullandığım için bir de 30 FPS çoğu oyun Xbox One'da. PS4 de daha önce kullandım fakat oyunlarda FPS daha yüksek, One serisiyle karşılaştırınca fiyat olarak da nadir de olsa 4 bin falan bulunuyor alınır mı hala PS4?

2. Elde 5500 TL gibi bir paraya series s alabiliyorsunuz. Eğer özel oyun oynamayacaksanız series s almalısınız bence ps4’den çok daha uzun süre götürür.

PS4 normal Edition olmanı önermem çünkü istediğini vermeyecek uygun fiyatlı bir sistem yakalamanın senin için en mantıklı çözüm 8-9k arası sistem yakalayabilirsiniz. Konsol alacaksanız PS4Pro ve Series S'den aşağısına önermem onlarda bütçenizi aşıyor. RX 6500XTLI sistem sizin için ideal olacaktır.

4 bine bulduysan kaçırma ancak oyunlar çok pahalı PS Plus'ta fazla çeşitlilik yok PS 4 aldığın fiyata en fazla 10 oyun alırsın.

2. elde 5500 TL gibi bir paraya Series S alabiliyorsunuz. Eğer özel oyun oynamayacaksanız Series S almalısınız bence PS4'ten çok daha uzun süre götürür.

Hocam 5500'e Series S yok bulamadım çok saçma fiyatlar var 7500'e One satılıyor :D 5 yıllık makineyi 7 k ya satmaya utanmıyorlar da.

PS4 normal Edition olmanı önermem çünkü istediğini vermeyecek uygun fiyatlı bir sistem yakalamanın senin için en mantıklı çözüm 8-9k arası sistem yakalayabilirsiniz. Konsol alacaksanız PS4Pro ve Series S'den aşağısına önermem onlarda bütçenizi aşıyor. RX 6500XTLI sistem sizin için ideal olacaktır.
8 9 k sistem de bütçeyi geçiyor hocam ayrıca 8 9 kya sistem mi kaldı

İkinci el Series S düşünebilirsiniz.

İkinci el sıfırdan daha pahalı :D garantili kutulu 7 k var N11 de sanırım ama o da pahalı.

İkinci el PS4 ile sıfır Series S kıyaslamışsınız. İkinci el Series S almak daha mantıklı.

Fiyat olarak kıyasladım bütçeyi geçiyor 8 k ortalama Series S PS4 ise neredeyse yarı fiyatına.

Ya uygun fiyata Bi hazır sistem kovalayın yada ikinci el Bir xbox series s bakın
İkinci el sistem mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı