PS4 2106A vs 2116A?

MBirhanM

Kilopat
Daha fazla  
Neyse arkadaşlar PS4 alacağım ama fazla bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar dalga geçmeden yardım edebilirler mi? Birde "link" olarak verirseniz çok memnun kalırım.

1-) A - B - C chassis diye bir şey var ben hangisini almalıyım? Biraz araştırdım herkes A chassis al diyor. A chassis alsam hangisini almalıyım?
a-) 2106A mı?
b-) 2116A mı?

- 2106 alsam hata mı yaparım 2116'ya göre? Sorunla karşılaşır mıyım fazla?

2- Kesinlikle Beyaz renk almak istiyorum ve beyazların 1 TB'ı yok + beyaz bile kolay bulunmuyor. Renk konusuna bu kadar kafayı takmam kötü mü? Çünkü ben sadeliği doğallığı seviyorum ve beyaz görüntü olarak içimi ferahlatıyor hoşuma gidiyor. 100 TL fazlaysa bile ben beyaz almayı tercih ederim.

3-) PS4 alınca oyun videoları kaydetmek istiyorum. Nasıl kaydedebilirim? PS4'ün kendi kaydetme özelliğini söylemeyin çünkü pek işime yaramaz. Oyunu kaliteli 720pHD veya daha yüksek kalitelerde kaydetmek için ne gerekli? Nasıl yapmam lazım? Ne almam lazım? Laptop şart mı oyun videosunu kaydetmek için? (Bu soruda istediklerim için link verirseniz çok memnun kalırım.)

4-) Soğutucu almalı mıyım her ihtimale karşı?

5-) Sony Eurasia garantisi dışında ithalatçı firma garantili olanları tavsiye eder misiniz? Ediyorsanız neden? (Ben kesinlikle almam sadece sizin görüşlerinizi merak ettim.)

6-) Beyaz PS4 nereden temin edebilirim Sony garantili? Güvenilir olsun istiyorum, sorun çıkınca başım ağrımasın istiyorum.

Arkadaşlar tekrar söylemek istiyorum "ithalatçı garantili asla almak istemiyorum" onu önermeyin. Babam dahi o işi yapsa gidipte almam ithalatçı garantiden. Böyle de bir takıntım var.

1)Öncelikle yanlış yazmışsınız cuh-1206a ve cuh-1216a şeklinde isimleri .İkisi de son çıkan sıkıntısız mat kasalar 1206 olan ntsc,1216 olan pal demek oluyor.Ben Kadıköy kahraman konsol dan aldım ithalatçı garantili ve ntsc zaten en son çıkan mat kasa bir sıkıntı çıkmıyor çıkdığında da zaten iade ya da yeni ürün veriyorlar (daha önce xbox 360 almıştım makine jtag li olduğu için biraz çizikti onda bile anında değiştirdiler) zaten bunun gibi yerler sana bakanlık onaylı garanti belgesi de veriyor.

2)Beyaz renk tavsiye etmem bence mat siyah daha ağır duruyor bir de daha önce beyaz psp vardı bence çok çabuk kirleniyor.

3)Bu konu hakkında hiç bir bilgim yok.

4)Dediğim gibi en son çıkan mat kasalar bunlar,yani çok az ısınıp çok çok az ses çıkartırlar ve %8 daha tasarrufludurlar. Ama yinede istersen dik durması için pervaneli ayaklar var onlardan da alabilirsin.

5)İthalatçı garantili aldım çünkü 350 tl fazladan sırf sony Türkiye garantili diye vermem zaten en son çıkan kasa ha bir sıkıntı olduğunda da zaten değişim ve ya para iadesi yapıyorlar.

1)Öncelikle yanlış yazmışsınız cuh-1206a ve cuh-1216a şeklinde isimleri .İkisi de son çıkan sıkıntısız mat kasalar 1206 olan ntsc,1216 olan pal demek oluyor.Ben Kadıköy kahraman konsol dan aldım ithalatçı garantili ve ntsc zaten en son çıkan mat kasa bir sıkıntı çıkmıyor çıkdığında da zaten iade ya da yeni ürün veriyorlar (daha önce xbox 360 almıştım makine jtag li olduğu için biraz çizikti onda bile anında değiştirdiler) zaten bunun gibi yerler sana bakanlık onaylı garanti belgesi de veriyor.

2)Beyaz renk tavsiye etmem bence mat siyah daha ağır duruyor bir de daha önce beyaz psp vardı bence çok çabuk kirleniyor.

3)Bu konu hakkında hiç bir bilgim yok.

4)Dediğim gibi en son çıkan mat kasalar bunlar,yani çok az ısınıp çok çok az ses çıkartırlar ve %8 daha tasarrufludurlar. Ama yinede istersen dik durması için pervaneli ayaklar var onlardan da alabilirsin.

5)İthalatçı garantili aldım çünkü 350 tl fazladan sırf sony Türkiye garantili diye vermem zaten en son çıkan kasa ha bir sıkıntı olduğunda da zaten değişim ve ya para iadesi yapıyorlar.

Aldığınız PS4'ün tüm özelliklerini söyler misiniz?

• CUH kaç?
  • Kaç GB?
  • Ne kadara aldınız ithalatçı garantiliyi?
  • Üstünde hangi oyunları aldınız?
  • Oyun aldıysanız oyunların güncel fiyatını çıkarıp konsolu kaça aldığınızı öğrenmek istiyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı