PS4 7.51 kırıldı mı?

KusursuzGT

Hectopat
PS4 Pro kırıldı mı kırıldıysa 7.51 kırıldı mı? Yani PS4 Pro kırıldıysa illaki 5.05 sürümüne mi dönmem gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın ne yapacağına bağlı her JB korsan değildir adam özelleştirmek istiyordur belki nereden bildiniz?

PS4'de JB yok kırıldı'dan kastı sadece paket yükleyebiliyorsunuz devoloper menüsü aracılığı ile. Yani ortada masum bir şey yok basbayağı korsan oyun oynanmak istiyor.

PS4'de JB yok kırıldı'dan kastı sadece paket yükleyebiliyorsunuz devoloper menüsü aracılığı ile. Yani ortada masum bir şey yok basbayağı korsan oyun oynanmak istiyor.

Sizin dediğiniz olsun anlatamadım adam mesela God of War hayranı tema yükledi açılış ekranını değiştirmek istiyor diğelim onu JB ile yapar yazı fontları da aynı vb vb.

Sizin dediğiniz olsun anlatamadım adam mesela God of War hayranı tema yükledi açılış ekranını değiştirmek istiyor diğelim onu JB ile yapar yazı fontları da aynı vb vb.

O zaman JB çıktı mı diye sorardı. Kırıldı mı diye değil. Türk insanın da açılış ekranları vs ile çok uğraşacağını zannetmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı