PS4 alınır mı?

Ben Xbox'a ısınamıyorum ya.
Vallahi ben de XBOX yerine PS'yi tercih ederim ama PS'de ''Parayı veren düdüğü çalar'' mantığı var tamamen. Her şey paralı ve çok pahalı. Geçen God of War Ragnarök'ü indirimden 500 liraya aldım mesela. Şimdi de God of War 3'ü yine indirimden 175 liraya almayı düşünüyorum.

PS4 özel oyun için ve fifa/pes gibi oyunlar için alınır iş görür.
Farklı kollar takılırmı?

Aynen öyle ama çok kafam karışık durumda PS ayrı benim için ama dediğin gibi de.

Aynen PS3'e FIFA 19'a kadar geldi.

Sonuç olarak PS4 konsolu günümüzde hala aktif ve keyifli bir kullanım sunabilir. PS4 konsolunu gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.
Teşekkürler.

o fiyata güzel bir 2. el xbox series s + kolunu bulabilirsiniz, ps4 yerine daha mantıklı bir tercih olur GTA 6 Bile çıkacak S'e. Bence bir şans verin.

O fiyata güzel bir 2. el Xbox Series S + kolunu bulabilirsiniz, PS4 yerine daha mantıklı bir tercih olur GTA 6 bile çıkacak S'e. Bence bir şans verin.

Ben pek araştırmadım Xbox onda oyun CD şeklindemi almak gerekiyor yoksa PS3'teki gibi yüklemek mi gerekiyor.

Vallahi Xbox PS'den çok daha F/P; ama God of War serisinin olmaması büyük bir eksi.

Oyun fiyatlarında pek fark yok galiba değil mi?

Ben pek araştırmadım Xbox onda oyun CD şeklindemi almak gerekiyor yoksa PS3'teki gibi yüklemek mi gerekiyor.
XBOX da PS gibi ama daha ucuz. Mesela PS de PS PLUS Extra 2300 lira civarındayken, XBOX'ta XBOX Gamepass 1900 TL civarına denk geliyor. İçinde bir ton oyunla tabii.

laptobun oyunları kaldırıyorsa bir tane gamepad al pcden oyna en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…