PS4 alınır mı?

Ben Xbox'a ısınamıyorum ya.
Vallahi ben de XBOX yerine PS'yi tercih ederim ama PS'de ''Parayı veren düdüğü çalar'' mantığı var tamamen. Her şey paralı ve çok pahalı. Geçen God of War Ragnarök'ü indirimden 500 liraya aldım mesela. Şimdi de God of War 3'ü yine indirimden 175 liraya almayı düşünüyorum.

PS4 özel oyun için ve fifa/pes gibi oyunlar için alınır iş görür.
Farklı kollar takılırmı?

Vallahi ben de Xbox yerine PS'yi tercih ederim ama PS'de "parayı veren düdüğü çalar" mantığı var tamamen. Her şey paralı ve çok pahalı. Geçen God of War: Ragnarök'ü indirimden 500 liraya aldım mesela. Şimdi de God of War 3'ü yine indirimden 175 liraya almayı düşünüyorum.

Aynen öyle ama çok kafam karışık durumda PS ayrı benim için ama dediğin gibi de.

Merhaba,

PS4 artık eski nesil bir cihaz yeni oyunlar cıkmayacak ama PS4'e FIFA gibi oyunlar biraz daha gelmeye devam eder. Söyle yapabilirsin, PS4 alırsın oyunları oynarsın hevesini alırsın sonrası satıp paran yetiyorsa PS5/XBOX Series X alırsın. Paran yetmezse Xbox seris s alırsın.

Aynen PS3'e FIFA 19'a kadar geldi.

Sonuç olarak PS4 konsolu günümüzde hala aktif ve keyifli bir kullanım sunabilir. PS4 konsolunu gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.
Teşekkürler.

7 8K bütçem var bu fiyata alınabilecek en iyi PS4 futbol oyunlarına ilgi duyduğum için ama CS, Valorant gibi oyunlar da oynuyorum ama işimi görecek bir laptopum var. Sizce PS4 alınır mı bu durumd? A God of War gibi oyunlar da oynamak istiyorum. Sizce alınır mı?
o fiyata güzel bir 2. el xbox series s + kolunu bulabilirsiniz, ps4 yerine daha mantıklı bir tercih olur GTA 6 Bile çıkacak S'e. Bence bir şans verin.

O fiyata güzel bir 2. el Xbox Series S + kolunu bulabilirsiniz, PS4 yerine daha mantıklı bir tercih olur GTA 6 bile çıkacak S'e. Bence bir şans verin.

Ben pek araştırmadım Xbox onda oyun CD şeklindemi almak gerekiyor yoksa PS3'teki gibi yüklemek mi gerekiyor.

Vallahi Xbox PS'den çok daha F/P; ama God of War serisinin olmaması büyük bir eksi.

Oyun fiyatlarında pek fark yok galiba değil mi?

7 8K bütçem var bu fiyata alınabilecek en iyi PS4 futbol oyunlarına ilgi duyduğum için ama CS, Valorant gibi oyunlar da oynuyorum ama işimi görecek bir laptopum var. Sizce PS4 alınır mı bu durumd? A God of War gibi oyunlar da oynamak istiyorum. Sizce alınır mı?
laptobun oyunları kaldırıyorsa bir tane gamepad al pcden oyna en iyisi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı