PS4 alınır mı?

XBOX da PS gibi ama daha ucuz. Mesela PS de PS PLUS Extra 2300 lira civarındayken, XBOX'ta XBOX Gamepass 1900 TL civarına denk geliyor. İçinde bir ton oyunla tabii.
XBOX'ın en yüksek paketini yıllık olarak alırsanız 2520 TL. PS PLUS'un en yüsek paketini yıllık alırsanız 2740 TL yapıyor. Neredeyse aynılar.

XBOX da PS gibi ama daha ucuz. Mesela PS de PS PLUS Extra 2300 lira civarındayken, XBOX'ta XBOX Gamepass 1900 TL civarına denk geliyor. İçinde bir ton oyunla tabii.

laptobun oyunları kaldırıyorsa bir tane gamepad al pcden oyna en iyisi
Cs 2 50-60 fps valorant 60 70 fps laptop zayıf kalır.

Laptopun oyunları kaldırıyorsa bir tane gamepad al PC'den oyna en iyisi.

Ben artık kasmalardan sıkıldım rahat rahat oyun oynamak istiyorum. O yüzden PS veya Xbox almak istiyorum.

O fiyata güzel bir 2. el Xbox Series S + kolunu bulabilirsiniz, PS4 yerine daha mantıklı bir tercih olur GTA 6 bile çıkacak S'e. Bence bir şans.

Vallahi ben de Xbox yerine PS'yi tercih ederim ama PS'de "parayı veren düdüğü çalar" mantığı var tamamen. Her şey paralı ve çok pahalı. Geçen God of War: Ragnarök'ü indirimden 500 liraya aldım mesela. Şimdi de God of War 3'ü yine indirimden 175 liraya almayı düşünüyorum.

Xbox kullanan etrafımda kimse yok. O yüzden iyi mi kötümü diye danışamıyorum. PS4 daha eski bir de.

Son düzenleme:
Xbox kullanan etrafımda kimse yok. O yüzden iyi mi kötümü diye danışamıyorum. PS4 daha eski bir de.
Çünkü Türkiye'de XBOX kültürü yok. Hemen hemen herkes PS kullanıyor. Konsol tayfanın %75'inden fazlası PS'ci Türkiye'de; Ama yurtdışında böyle değil, XBOX kullanımı da PS Kullanımı gibi yüksek.

CS 2 50-60 FPS Valorant 60 70 FPS laptop zayıf kalır.

Ben artık kasmalardan sıkıldım rahat rahat oyun oynamak istiyorum. O yüzden PS veya Xbox almak istiyorum.

PC'yi satıp üstüne 8K koy varsa vergi indirimin onunla yoksa 10k üstüne de açar bu dedigin oyunları herhalde. PC her zaman daha iyi bir seçenek olur bence.

Neden? Biraz inceleme videolarını vs. izleyebilirsiniz. Series S her türlü PS 4'ten güçlü bir konsol, ancak illa God of War vs. oynayacaksanız o zaman tamam PS 4 mantıklı.

Sadece God of War mantıksız PS almak. Ben bilmiyorum başka hangi oyunlar yok dediğim gibi FIFA, Uncharted gibi hikaye oyunları tavsiye ettiğim için Xbox veya PS tercih ediyorum. Sadece God of War mı yok.

7 8K bütçem var bu fiyata alınabilecek en iyi PS4 futbol oyunlarına ilgi duyduğum için ama CS, Valorant gibi oyunlar da oynuyorum ama işimi görecek bir laptopum var. Sizce PS4 alınır mı bu durumd? A God of War gibi oyunlar da oynamak istiyorum. Sizce alınır mı?
Ben PS4 sahibiyim, eğer özel oyun seviyorsan alınır hâlâ iyi durumda, ama özel oyun sevmiyorsan Series S vs düşün.

Yani biraz eski ondan demiştim. Kasma vb. şeyler olmaz değil mi?
Hayır.

Sadece God of War mantıksız PS almak. Ben bilmiyorum başka hangi oyunlar yok dediğim gibi FIFA, Uncharted gibi hikaye oyunları tavsiye ettiğim için Xbox veya PS tercih ediyorum. Sadece God of War mı yok.
Xbox'ta The Last of Us, Uncharted, God of War gibi oyunlar yok çünkü bu oyunlar PlayStation'a ait.

Çünkü Türkiye'de XBOX kültürü yok
Tamamen özel oyun isteği ile alakalı, bahsettiğiniz şey 2000-2010'lu yıllarda vardı. Şuan PlayStation kültürü ne kadar ise Xbox kültürü de o kadar.

Alınmaz çok eskidi çıkalı 10 yıl oldu cihaz alacaksan biriktirip 5 al 4 alırsa pişman olursun bu zamanda alınmaz.
Alınmaz mı? Eskidi mi? Hiç kullandın mı bu yorumu yapıyorsun? :p

1. Özel oyun seven birisi için bu bütçede en iyi cihaz.
2. Eskimedi, hâlâ iş görür, kasma donma vs yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı