Beyler peki 0 almak istiyorum ve orijinal Sony garantili olsun istiyorum.
Sony Türkiye Garantili baktım ama bulamadım. Olsaydı Hepsiburada satardı.
Beyler peki 0 almak istiyorum ve orijinal Sony garantili olsun istiyorum.
Sony Türkiye Garantili baktım ama bulamadım. Olsaydı Hepsiburada satardı.
PS5 de şubat-Mart gibi çıkacak diye biliyorum. 7 sene destek alacak yeni nesil bir cihaz. Bence biraz daha sabredip PS5 de alın. Yalnız stokları çok hızlı tükenebilir. Ön sipariş zamanlarında hızlı olmaya çalışın. Fiyatı da 6000 TL olacaktır diye umuyorum. Bir ihtimal 5500-5700 TL civarına da bulma ihtimaliniz var. Fakat şu anlık kesin bir şey söylemem.
Bundle şeklinde satılan Slim kasalardan alın. PS4 Pro'nun 4K performansı iyi değil.
Çıkmasına çok az kaldı hocam. Tabii ki son karar sizin. Ben sizin yerinizde olsam beklerdim.Usta beklemek istemiyorum açıkçası zaten finaller yeni bitti bir an önce oynamak istiyorum. Ama Pro'ya o kadar para ödemek mantıksızsa Slim düşünebilirim ama 1TB seçeneği de güzel aslında Pro da.
Peki ne yapacağım? Diğer satılanların Sony Türkiye Garantili üründen farkı var mı? Yani diğer garantili olanlar aynı firmanın üretimi mi?
Usta beklemek istemiyorum açıkçası zaten finaller yeni bitti bir an önce oynamak istiyorum. Ama Pro'ya o kadar para ödemek mantıksızsa Slim düşünebilirim ama 1TB seçeneği de güzel aslında Pro da.
Bundle nedir?
Peki ne yapacağım? Diğer satılanların Sony Türkiye Garantili üründen farkı var mı? Yani diğer garantili olanlar aynı firmanın üretimi mi?
Usta beklemek istemiyorum açıkçası zaten finaller yeni bitti bir an önce oynamak istiyorum. Ama Pro'ya o kadar para ödemek mantıksızsa Slim düşünebilirim ama 1TB seçeneği de güzel aslında Pro da.
Bundle nedir?
Hepsi aynı firmanın üretimi aslında. Birini Sony Türkiye kendisi pazarlıyor, diğerini konsolcular kendileri getirip satıyorlar. Sağlam konsolcular kendi garantilerini veriyorlar. Kaliteli bir yerden satın alırsan sırtın yere gelmez.
Hepsiburada üzerinde satış yapan 10 konsolcunun 7'si çok eski neredeyse. Alacaksan onlardan alırsın ama arkadaşların dediği gibi yeni konsolların gelmesini bekle. Paran varsa PS5 serisinden alırsın, paran yoksa ucuzlayan PS4'den bir tane alırsın. Şubat-Mart gibi yeniler gelecektir.
Şimdi para döküp bir ay sonra yeni konsolların gelmesiyle yeni fiyatları görünce üzülmeni istemem dostum.
Yanında oyunla gelen konsol. Ama stoklarda problem var, 4800'den satmaya çalışıyor fırsatçılar. Biraz bekleyin 3500 TL'ye 4 oyunlu olanlar vardı tekrar stoğa gelirler.
Bazı konularda sabırlıyımdır ama bu konularda hiçbirzaman sabırlı olmadım. Alacağım diye kafayı bozduysam alan tipim genelde beklemeyi pek sevmiyorum.
Ya o rakamlar çok mühim değil benim için. Rakamlara takılmıyorum. Bana sadece el değmemiş mi deniyor tam bilmiyorum amakesinlikle kullanılmamış 0 garantili (Sony olmuyormuş mecbur diğerlerine bakacağız) ve 1TB konsol lazım. Bu arada SLI'mde 500 GB sorunu var o nasıl olacak?
Peki monitöre bağlanır mı? Yoksa masaya TV alsam koyabilir miyim alan dar? Monitör mü daha iyi TV mi? Bütçe monitör için 2000TL.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.