PS4 Almaya Değer mi?

Eğer ki konsol ile oynarken zevk alıyorsanız neden almayasınız.
Birde gerçekten PS4'ten farklı ve güzel grafikler görmek istiyorsanız en azından bir GTX 980 Ti şart ki oyunları Ultra açabilesiniz.
Yok hocam siz biraz abarttınız heralde bende 780ti var vede modlu oyunları pcye indirip oynarım ki grafikleri daha güzel oluyor.

En yüksek grafik olmasın ama açsın diyorsan PlayStation 4'ü almanızı öneririm. Yeni oyun kontrol kumandasıda baya kaliteli.

@Waifu Impact Bu konuda gerçekten bir bilginiz yok. Oyun konsollarında görüntüyü yüksek çözünürlükte görmenizi sağlayan bir upscale yongası bulunur. Yani görüntüyü aslında 480p veya 720p işlerler. Sonrasında bu yonga 1080p'ye yükseltir. En azından 980ti lazım demişsiniz. Sadece ekran kartı 3000 tl. Ve piyasada Gta 5'i kaldıracak bilgisayar satılıyor 3000 tl'ye. Görüntü kalitesi de şöyle ki PC'deki en düşük ayarlar Ps4 deki ayarlara denk geliyor.

Bu konuyu bilmediğiniz belli. Nasıl da güzel uydurmuşsunuz. Neymiş PC'nin en düşük ayarları PS4'e denk geliyormuş. Tabi tabi. PC Ultra ayarlar ile PS4 ayarları arasında 30 vs 60 FPS farkından başka hiçbir şey yok ki adam Titan X kullanmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PS4 oyunları medium-high oyununa göre ultrada açıyor. Ps4 sadece exclusive oyunlar için bile alınır.

PS4 almamın sebeplerinden biriydi ya Bloodborne

Herkes beğenmiş sadece ben oynamak istemedim oyunu . Killzone, Last of Us, Uncharted ve Until Dawn gayet yeterli sebepler. Gerçi hepsine vereceğim parayla kasamı yenileyebilirim ama olsun.

Herkes beğenmiş sadece ben oynamak istemedim oyunu . Killzone, Last of Us, Uncharted ve Until Dawn gayet yeterli sebepler. Gerçi hepsine vereceğim parayla kasamı yenileyebilirim ama olsun.
PS4'ü olup Bloodborne oynamamış kişi PS4'ten tam anlamıyla yararlanamamış demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…