Ps4 almaya değer mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende Single Player cı yım tam tersine :D Single Player olarak hangi konsol un exclusives oyunları iyidir ?
Playstation exclusive oyun konusunda kesinlikle rakipsizdir. God Of War, Uncharted, The Last Of Us gibi oyunlar var. Bu arada bu oyunlar şu an için yalnızca Ps3 için var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Playstation exclusive oyun konusunda kesinlikle rakipsizdir. God Of War, Uncharted, The Last Of Us gibi oyunlar var. Bu arada bu oyunlar şu an için yalnızca Ps3 için var.
The Last of Us resmi plarak tanıtıldı PS4'e. PS4 tabiki almaya değer fakat şu anda almaya uygun değil. Tabi cihazı ailen alıyorsa başka fakat şu an almak için yanlış bir zaman bence. Henüz en güzel oyunlar çıkmadı ve cihazın kendisi de pahalı şu anda. Eğer paranı tasarruflu kullanmak istiyorsan seneye almalısın. Sonra güzel oyunlar çıktığında ah ben neden ondan almadım demeyin.

Acele etmeye gerek yok. PS3'te bile oynanmamış tonla oyun var. Bi onları hatim edin, sonra Ps4 macerasına girersiniz. :)

PS3'e 1-2 yıl daha destek olacak fakat her oyun çıkmayacak tabii ki. Yeni oyunları daha yüksek kalitede oynamak ve şimdiden geleceğe yatırım yapmak için PS4 almaya değer.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı