PS4 Bağlantı Hızı sorunu

KONUKOGLUBUGRA

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Her şey normalken dünden beri Download hızı testlerde aşırı düşük çıkıyor online oyunlardan atmalar ile bir terslik olduğunu fark ettim. 10 yıllık konsol kullanıcısıyım bir dün bir de geçen ay böyle sorun ile karşılaştım. 500-600 kb/s gibi komik bir rakam veriyor download hızı, ki internet yok gibi bir şey.
Evdeki diğer cihazlarda bir problem yok, en son denediğimde ise zaman sınırı içerisinde PSN'e bağlanılanıyor lütfen sonra tekrar deneyin diye uyarı geliyordu.
Aramadığım yer kalmadı(TTNET, Sony, Airties...)Malum ülkede bu tip hususlarda kalifiye eleman yok buradaki arkadaşlara sorayım dedim mutlaka bu problem ile karşılaşan olmuştur.
Lütfen bir an önce çözüm bulalım...

Dosya Ekleri

• IMG_2201.JPG
    IMG_2201.JPG
    479,3 KB · Görüntüleme: 119
Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm ay boyunca mı aynı yoksa ay sonuna doğru mu böyle oluyor?
Wifi ve doğrudan kablo ''LAN'' ile deneyince sonuç aynı mı? Mesela bende farklı değerler çıkıyor.
En son çare ne yazık ki PS4'ü fabrika ayarlarına döndürme ama bunu en son olarak yap yapmadan önce Hesabını devredışı bırakmayı unutma. Bunu yapmadan önce başka bi yerde deneme şansın varsa git orada PS4'ünü dene oradada internet kötü çıkıyorsa ya fabrika ayarlarına döndüreceksin yada servise göndereceksin.

Tüm ay boyunca mı aynı yoksa ay sonuna doğru mu böyle oluyor?
Wifi ve doğrudan kablo ''LAN'' ile deneyince sonuç aynı mı? Mesela bende farklı değerler çıkıyor.
En son çare ne yazık ki PS4'ü fabrika ayarlarına döndürme ama bunu en son olarak yap yapmadan önce Hesabını devredışı bırakmayı unutma. Bunu yapmadan önce başka bi yerde deneme şansın varsa git orada PS4'ünü dene oradada internet kötü çıkıyorsa ya fabrika ayarlarına döndüreceksin yada servise göndereceksin.
Belli süre yok geçen aylarda 1 kez olmuştu, neyse dün kendiliğinden düzeldi. Çok sıkıntı bir mevzu müsebbibini bulmak zor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı