PS4 "Başlatılamıyor" hatası veriyor

Retardynous

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu akşam bir şey oldu. Ben PS4 kapatmak istedim ve kapat dedim, kapanmasını ise uzun süre bekledim ancak en son bip sesi geldi ve ekran bir anda gitti. Birkaç dakika sonra PlayStation kapandı. Bunun üzerine ben YouTube'dan videolara baktım. Safe mode geldim PS4 sistemini sıfırla dedim ancak o da başarısız oldu ve sistem sıfırlanamıyor uyarısı verdi, ne yapacağım çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
PlayStation sayfasında sistem sıfırlama için bir dosya var. Yaklaşık 1 GB. Bu dosyayı bir flash belleğe PS4 klasörü oluşturup kaydettim. PS4 bu dosyayı görünce uyarı verip sıfırlamayı başkatıyor. Ondan sonrası zaten kolay.

Bir arkadaş böyle çözüm bulmuş.

PlayStation sayfasında sistem sıfırlama için bir dosya var. Yaklaşık 1 GB. Bu dosyayı bir flash belleğe PS4 klasörü oluşturup kaydettim. PS4 bu dosyayı görünce uyarı verip sıfırlamayı başkatıyor. Ondan sonrası zaten kolay.

Bir arkadaş böyle çözüm bulmuş.

Tamamdır hocam deneyeceğim ama korktuğum galiba bunlarda sabit disk arızası çok oluyormuş ondan korkuyorum çünkü satmayı düşünüyordum bunu PS5 alacaktım böyle bir şey ile karşılaşmam işleri bozdu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı