PS4 çok ısınıyor

alpertuna

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arka planda sadece oyun indirirken belirli bir kısmı çok ısınıyor, bir şey olur mu?
Kırmızıyla gösterdim ısınan yeri.

20250613_155502.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arka planda sadece oyun indirirken belirli bir kısmı çok ısınıyor, bir şey olur mu?
Kırmızıyla gösterdim ısınan yeri.

Eki Görüntüle 2511468
Garantisi bitmediyse Bir bakıma götürebilirsiniz Teknosa da falan yapıyor olmaları lazım
Garantisi bittiyse Alet edevat alıp içini açıp (Youtebe dan bakarak) Aşama aşama temizleyin.

bir arkadaşım var onunda böyle bir şikayeti vardı açıp temizledi ve hem ısınmanın hem de çıkan sesin büyük oranda azaldığını söylemişti. Benimde böyle bir durumum var hatta Aletine kadar aldım ama açıp temizlemeye aşırı üşendim.

bu arada normal tornavidayla falan açılmıyor başka tür bir tornavida ucu var bulursam atarım evde bir yerde

PS4 zaten yeni oyunlarda çok fazla ısınan bir konsol ama sadece oyun indirirken bile bu kadar ısınması anormal. Cihazın içine temizlik gerekiyor, kaç yıllık cihaz?

Ikinci el aldim yeni hocam.

Garantisi bitmediyse bir bakıma götürebilirsiniz Teknosa da falan yapıyor olmaları lazım.
Garantisi bittiyse alet edevat alıp içini açıp (YouTube'dan bakarak) aşama aşama temizleyin.

Bir arkadaşım var onunda böyle bir şikayeti vardı açıp temizledi ve hem ısınmanın hem de çıkan sesin büyük oranda azaldığını söylemişti. Benim de böyle bir durumum var hatta aletine kadar aldım ama açıp temizlemeye aşırı üşendim.

Bu arada normal tornavidayla falan açılmıyor başka tür bir tornavida ucu var bulursam atarım evde bir yerde.

Ses yok sadece ısınıyor hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00